Tabara Engleza, Anglia, Birmingham, Bromsgrove School 2018 31 Iul – 14 Aug (6)

Tabara Engleza, Anglia, Birmingham, Bromsgrove School

Mai jos veti gasi mesajul Group Leaderilor din tabara Engleza, Anglia, Bromsgrove School:

„Dragi parinti,

A fost un sfarsit de saptamana foarte incarcat si un weekend intens. Programul a fost plin de activitati si de excursii.

Ziua de vineri a fost o zi normala (cursuri si activitati) insa activitatea de seara a fost o adevarata provocare intrucat stafful a organizat un concurs de fashion (trash fashion).

Sambata am vizitat parcul de aventura Conkers, unde ne-am catarat, am incercat toate obstacolele, ne-am bucurat de natura si de peisaj.

Duminica am vizitat parcul de distractii Drayton Manor unde copiii s-au simtit foarte bine si nu au ratat nicio atractie.

Atat sambata cat si duminica seara au avut timp de relaxare, avand astfel ocazia sa socializeze cu toti copiii din campus.

Ziua de luni a fost dedicata shoppingului (in Birmingham) si cursurilor, juniorii mergand la cumparaturi dimineata iar seniorii dupa amiaza. Seara ne-am ocupat de bagaje si de verificarea camerelor dupa care am participat la disco (Leaving Disco).

Group leaderi Cristiana si Silviu”

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Bromsgrove, puteti accesa si albumul foto Facebook si cel Google Photos, care va fi actualizat pe parcursul taberei cu noi fotografii!