Tabara de Vara Pitzer College 2023 (5-18 iulie)

Tabara Pitzer College 2023Tabara Pitzer College 2023

Vacanta de vara petrecuta in America este visul fiecarui copil.

Tabara Pitzer College din Los Angeles este frecvent aleasa de copiii care isi doresc sa se bucure de plaja in Santa Monica sau Venice Beach. Pe parcursul celor 14 zile de tabara, Mirunette Education a oferit o experienta unica copiilor.

Jurnalul de calatorie – Tabara de Vara Pitzer College 2023 (5-18 iulie)

Dragi parinti, frati mai mici si bunici, am inceput calatoria spre LA cu un entuziasm adunat de cand au inceput inscrierile pentru tabara. Dupa un drum de 12 ore am ajuns obositi, insa nerabdatori sa aflam cat mai multe despre locatie, in campusul colegiului Pitzer din suburbia Claremont din California.

Joi, a fost o zi de acomodare in campus, cu orele aferente programului taberei si socializarea cu ceilalti participanti la program.

Vineri, am plecat spre Long Beach si Huntington Beach, unde cativa curajosi au facut baie in apa rece a Oceanului Pacific, altii au jucat volei si au participat la Smores Barbecue pana la sunset.

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara de Vara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara de Vara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) – Los Angeles, USA
Tabara de Vara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) – Los Angeles, USA

Sambata, au participat la activitatile din campus pana la ora pranzului, dupa-amiaza am vizitat un outlet din apropierea campusului, pentru ca maine, la prima ora plecam spre Las Vegas, unde vom petrece trei zile magnifice.

Duminica, am calatorit prin USA, ne-am bucurat de peisajele desprinse parca din povesti, sa ne trezim in fabulosul Las Vegas. Experienta in Las Vegas a pornit din Las Vegas Strip, unde am vizitat toate hotelurile opulente si magnificul, The Venetian, locul unde te simti precum in Venetia, acolo am admirat un cer de o claritate incantatoare si gondole care plimbau clientii, pe canalele ce pareau rupte din realitate. 

Am continuat apoi spre Belaggio, unde am urmarit spectacolul fantanilor cantatoare si am finalizat la Hard Rock Cafe, locul plin de viata, pe placul tuturor. In ciuda heyrup-ului si caldurii coplesitoare, ne-am bucurat din plin de ceea ce Vegasul ofera!

Tabara de Vara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) – Los Angeles, USA
Tabara de Vara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) – Los Angeles, USA

Marti, am pornit cu forte noi spre mult asteptatul Grand Canyon, dupa o calatorie de 4 ore cu bus-ul, am putut admira si face sute de poze grandiosului Grand Canyon, fara sa putem descrie in cuvinte ce simti cand ajungi in astfel de loc.

Miercuri, dupa micul dejun am fost la shopping, ca mai apoi sa ne intoarcem in campusul colegiului Pitzer.

Joi, copiii au avut cursuri si o zi mai relaxanta, cu piscina si sports day!

Va trimitem un gand bun,

Mrs. Ana and the kids – tabara Pitzer College 5-18 iulie

Va invitam sa va bucurati de fotografiile din Tabara de Vara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) in albumele: