Retrospectiva Taberelor Mirunette Education 2023 – Partea II

Tabere Mirunette 2023Tabere Mirunette 2023

Taberele Mirunette Education ofera copiilor o experienta educativa, distractiva si interactiva.

Copiii beneficiaza de o gama larga de activitati, recreative si educationale, cum ar fi excursiile in oras si imprejurimi, pensiune completa (trei mese pe zi), sau vizite in cele mai apreciate locatii. Toate aceste activitati sunt organizate intr-un mod interactiv si captivant, pentru a-i mentine pe copii angrenati si entuziasmati.

Tabara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) – Los Angeles, SUA

Inceputul calatoriei spre Los Angeles a fost unul cu entuziasm, adunat de cand au inceput inscrierile pentru tabara. Prima zi a fost o zi de acomodare in campus, cu orele aferente programului de tabera.

Vineri, au plecat spre Long Beach si Huntington Beach, unde cativa curajosi au facut baie in apa rece a Oceanului Pacific, altii au jucat volei si au participat la Smores Barbecue pana la sunset.

Calatoria in SUA a continuat cu fabulosul Las Vegas, asa cum pozele o arata, bucuria copiilor este de nepretuit. Experienta in Las Vegas a pornit din Las Vegas Strip, unde au vizitat toate hotelurile opulente si magnificul, The Venetian, locul unde te simti precum in Venetia, acolo au admirat un cer de o claritate incantatoare si gondole care plimbau clientii, pe canalele ce pareau rupte din realitate. Excursia a continuat spre Belaggio, unde au urmarit spectacolul fantanilor cantatoare si au luat cina la Hard Rock Cafe, locul plin de viata, ce este pe placul tuturor.

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) – Los Angeles, SUA
Tabara Pitzer College 2023 (5-18 iulie) – Los Angeles, SUA

Tabara de Vara Fordham University (8-22 iulie) – New York, SUA

Perioada 8-22 iulie a fost una de vis pentru copiii care au participat la Tabara de Vara Fordham din New York.

Luni, au vizitat Central Park, care este o oaza de liniste si relaxare, in mijlocul unui oras care nu doarme niciodata. Au continuat sa descopere la pas secretele orasului, cu vizite pe Broadway, Fifth Avenue si Times Square, locuri legendare, vazute pana atunci doar in filmele americane.

Marti, au vizitat the Vessel, the High Line si Little Island, finalizand ziua in Chelsea Market, unde au fost surprinsi de arhitectura locului.

Miercuri, au inceput ziua participand la cursurile de dimineata, apoi au luat pranzul in campus. Dupa-amiaza au vizitat American Museum of Natural History, ce este fondat in 1869 si care cuprinde 45 de sali, printre care: „The Rose Center for Earth and Space” si planetariul „Hayden„. 

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara de Vara Fordham University 2023 (8-22 iulie) acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara de Vara Fordham University 2023 (8-22 iulie) – New York, SUA
Tabara de Vara Fordham University 2023 (8-22 iulie) – New York, SUA

Tabara Oxford Brookes (9-22 iulie) – Oxford, Anglia

Prima zi a taberei din Oxford a fost despre socializare si odihna, menite sa-i ajute pe participanti sa-si refaca energia pentru toate activitatile ce au urmat. 

Luni, au vizitat centrul istoric al orasului Oxford, locul in care savantii, politicienii si mintile luminate ale Marii Britanii, au ales sa locuiasca in timpul studiului universitar. Seara s-a incheiat, cu cina in campus si o activitate de cunoastere intre participantii din tabara.

Marti, dupa micul dejun, s-au facut repartizarile pe grupuri in functie de nivelul limbii engleze. Dupa cele doua ore de cursuri si masa de pranz, au plecat sa viziteze Wadham College.

Miercuri au urmat plimbarile cu barca pe canalele din Oxford, apoi s-a vizitat Museum of Natural History, acolo unde participantii au putut interactiona cu exponatele. 

Joi, copiii au fost provocati sa ia parte la un treasure hunt, unde au avut de rezolvat 20 de task-uri in centrul orasului. 

Pentru a vizualiza fotografiile din Tabara Oxford Brookes 2023 (9-22 iulie) acceseaza Google Photos sau Facebook

Tabara Oxford Brookes 2023 (9-22 iulie) – Oxford, Anglia
Tabara Oxford Brookes 2023 (9-22 iulie) – Oxford, Anglia

Prin Taberele de Vara Mirunette continuam sa stimulam copiii, pentru ca acestia sa-si dezvolte abilitatile sociale, increderea-n sine si dezvoltare personala. Participantii au ocazia sa interactioneze cu alti copii, din medii sociale si culturale internationale. Astfel, prin participarea in activitati noi si provocatoare, copiii isi pot depasi limitele si isi pot dezvolta abilitatile personale.