Tabara de vara Bloxham School – o vacanta de vara magica!

Tabara de vara Bloxham 2023Excursie la Harry Potter Studios

I solemnly swear that I am up to no boredom.

In calitate de mari admiratori ai lui Harry Potter, cu riscul de a deranja Ministerul Magiei, saptamana aceasta iti impartasim un secret bine tinut ce are legatura cu o tabara de vara magica.

Indiferent daca abia ai descoperit universul Harry Potter sau esti deja super fan, dar te imaginezi intr-un mediu similar celui din Hogwarts, iti doresti sa explorezi locuri noi si sa interactionezi cu elevi de varsta ta din toate colturile lumii, Bloxham School este destinatia perfecta pentru o tabara de vara ideala. Situat in Oxfordshire, la doar 24 km de prestigiosul centru academic Oxford, Bloxham School se mandreste cu prestigiul si aportul adus in ridicarea standardului educatiei britanice.

“It is our choices, Harry, that show what we truly are”  – Albus Dumbledore

Vara asta iti propunem sa vii impreuna cu Mirunette intr-o lume plina de aventura! In cadrul taberei de vara de la Bloxham School te vei delecta cu cursuri de limba engleza de cea mai inalta calitate intr-un mediu traditional britanic demn de un Gryffindor (no offense, Hufflepuffs). Materialele de studiu iti vor fi puse la dispozitie pe toata durata celor doua saptamani de tabara. Astfel prioritatea ta va fi sa te delectezi cu activitatile propuse si sa comunici cat mai mult cu ceilalti impatimiti ai magiei cu care vei imparti aceasta experienta de vara.

Cu toate ca Bloxham School este un boarding school traditional, facilitatile puse la dispozitie sunt moderne si diverse. Zilnic, vei avea sansa sa te distrezi alaturi de noii tai prieteni practicand sporturi de echipa precum fotbal, baschet, tenis sau eliberand artistul de tine in cadrul workshop-ului Arts & Crafts si Talent Show-lui.

In ordine inversa, vom ajunge de la scoala la peronul 9 ¾. Pentru a imbratisa complet tema impusa de tabara din Bloxham. Mirunette te va aduce la Studio-urile Harry Potter pentru a descoperi impreuna secretele din spatele seriei de filme. Vei avea ocazia sa te aventurezi (literalmente) prin scene celebre din film si sa impartasesti “magia” cu noii tai prieteni.

O zi de aventuri nu este suficienta, prin urmare te invitam sa explorezi cele mai reprezentative orase din Marea Britanie pe parcursul celor doua saptamani. Pe langa excursiile saptamanale de jumatate de zi in locatii precum Stratford-upon-Avon, locul nasterii lui William Shakespeare, tabara de grup de la Bloxham iti pune la dispozitie si Londra sau Oxford, a caror magie o vom explora si descoperi impreuna.

“Anything’s possible if you’ve got enough nerve.” – Ginny Weasley

Asfel, pe parcursul taberei de vara de la Bloxham School vei avea sansa sa te familiarizezi cu marile orase britanice, sa te dezvolti si sa te relaxezi in cadrul unei vacante alternative ce-ti va aduce nenumarate amintiri frumoase.

Acum depinde numai de tine, trenul spre Hogwarts nu asteapta. Curand, portalul spre peronul 9 ¾ se va inchide si ultimele locuri vor fi ocupate de cei mai indrazneti!

Rezerva-ti acum un loc in Tabara Internationala de Vara pentru Copii – Bloxham School