Tabara de Ski & Snowboard Verbier – 4-11 Ianuarie 2020 (5)

Tabara de la Verbier

Dragi parinti, revenim cu vesti si poze noi din tabara de la Verbier!

Astazi a fost o zi pliina de adrenalina, iar aceasta s-a datorat Race day! Fiecare grupa in parte a avut o competitie, un traseu scurt de parcurs, insa totul a fost cronometrat. Vom afla maine seara daca avem printre noi castigatori sau copiii pe podium. 🙂 Este demn de mentionat ca fiecare in parte a dat tot ce a avut mai bun, a pus in practica ceea ce a invatat. Asadar suntem convinsi ca vom reveni si cu poze cu medalii. Rezultatele le vom afla maine seara, atunci cand ne vom primi si diplomele din partea instructorilor de ski.

Pranzul a fost ca de obicei pe partie, insa pentru ca vremea a fost foarte frumoasa astazi, cei din staff ne-au pregatit barbeque pe partie. Hot dog proaspat gatit si o panorama de neuitat, ce ne-am fi putut dori mai mult?

Dupa masa am urcat suus pe muntele Mont Ford, loc in care am putut admira si lantul muntos Mont Blanc. Este un loc din care nu mai vrei sa pleci, totul este alb si pare ca esti deasupra lumii. Lasam pozele sa vorbeasca de la sine. 🙂 Printre copiii din tabara am avut si un sarbatorit, bucuria noastra pentru ca la cina am avut tort ca desert. 🙂 I-am cantat toti la multi ani si ne-am bucurat impreuna de tortul pregatit special pentru ziua lui.

Seara am mers la discooo! Este seara in care ne-am distrat, am dansat si ne-am amintit ca a mai ramas doar o zi din tabara si ca trebuie sa profitam de ea. Totodata, compania prietenilor pe care ni i-am facut aici a facut sa realizam din nou cu bucurie ca aceasta tabara a fost decizia buna a a-ti incepe noul an! Poate la inceput copiii s-au acomodat mai greu,erau mai timizi, dar acum au legat prietenii care cred si sper ca vor fi de durata.

Disco - Tabara de ski de la Verbier
Disco – Tabara de ski de la Verbier

Maine este ultima zi de ski, o parte din copii vor merge la snow park, o zona special amenajata pentru cei care vor sa incere diferite sarituri si miscari care mai de care mai impresionante.

Ne vom pregati totodata si bagajele, iar daca toata lumea este gata la timp, mergem la o plimbare prin Verbier pentru a gasi mai multe suveniruri.

Pe curand,

The legendaries from Mirunette.

Alexandra – Insotitor de grup tabara Verbier 2020