Concursul de limba engleza Mirunette Language Competition se apropie!

Concursul national de limba engleza

Anul nou vine cu noi premii la Mirunette Language Competition – editia 2020. Concursul national de limba engleza organizat de Mirunette Education este unul gratuit, destinat tuturor elevilor din Romania cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani.

Obiectivul principal al concursului nostru este de a oferi sansa tuturor elevilor talentati si pasionati de limba engleza de a iesi din zona lor de confort si de a testa sistemele educationale din strainatate. La cele 7 editii anterioare ale Mirunette Language Competition au participat aprox. 10.000 de elevi din toata tara, toti dovedind potential si impresionand prin nivelul lor de limba straina si creativitate.

Cel mai probabil nu este prima oara cand auzi de concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition, iar daca este, noi tot te incurajam sa participi ! Asteptam inscrieri de la curajosi, fie ca ai mai participat sau nu in trecut. Nu doar ca vei avea sansa sa castigi o tabara in Marea Britanie dar vei avea si o activitate relevanta de adaugat in portofoliul tau pentru facultate. Te tenteaza ? Arunca o privire peste regulament si peste editiile trecute.

Mirunette Language Competition, concurs national de limba engleza
MLC – concursul de limba engleza

Inca stai pe ganduri ?

Inscrierea in concurs nu este deloc complicata. Calatoria ta incepe pe 20 ianuarie, o data cu deschiderea formularului de inscriere online. Il completezi cu datele tale personale, raspunzi la o intrebare simpla a carei solutie o gasesti pe site-ul nostru si treci in etapa urmatoare.

Al doilea pas al calatoriei tale se bazeaza pe creativitate, si anume, o proba video pe o tema trimisa ulterior celor care se califica in etapa II.

Ultima oprire inainte de destinatia finala este biroul Mirunette din Bucuresti unde se vor tine interviurile LIVE cu echipa noastra si profesori de limba engleza in etapa III.

Final destination este festivitatea de premiere ce va avea loc in luna mai, unde vom anunta marii castigatori al celor doua tabere in Marea Britanie si vom da multe alte premii astfel incat fiecare sa se simta recompensat pentru efortul depus.

Mirunette Language Competition are loc in perioada 20 ianuarie – 16 mai si este destinat tuturor elevilor cu varste cuprinse intre 10-17 ani. Data limita de inscriere in etapa I este 1 martie 2020.

Esti profesor de limba engleza ?

Super ! Daca sunteti unul dintre profesorii pasionati de limba engleza si de cultura britanica si va doriti sa vizitati Marea Britanie anul acesta, Mirunette Education va ofera cadrul si posibilitatea sa faceti asta ! Trebuie doar sa promovati concursul Mirunette Language Competition cator mai multi elevi si sa va asigurati ca acestia se inscriu in prima etapa a concursului. La inscriere, elevii trebuie sa mentioneze in formularul de inscriere numele dvs. ca profesor coordonator.

Profesorii cu cei mai multi inscrisi in prima etapa a concursului se vor bucura ca si insotitori de grup alaturi de elevii castigatori de o tabara in Marea Britanie, gratuit.

#mirunettelanguagecompetition se desfasoara in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si este sustinut de British Council si alti parteneri din intreaga tara.

Stay tuned, urmareste pagina Mirunette de Facebook si Instagram unde va vom tine la curent cu ultimele detalii!

Pana atunci…

Keep Calm and Practice your English!