Tabara de limba Engleza Queen’s College 2017 Mirunette (2)

Queen's College 2017Tabara de limba Engleza Queen's College – 2017 Mirunette

Buna ziua! va spune grupul din tabara Mirunette de la Queen’s College 2017, Somerset.

A trecut prima zi aici, si ne-am gandit ca poate ati vrea sa stiti cum a decurs.

As vrea mai intai sa va dau o prezentare generala a taberei – o prima impresie. Tabara e situata intr-o zona foarte frumoasa, deluroasa;  are dotari excelente (terenuri imense de sport, sala de sport, sala de spectacol, piscina, etc); programul e foarte bine organizat, staff – ul e prietenos, saritor, intelegator, mancarea, pana acum a fost foarte buna, chiar gustoasa; camerele sunt curate si la fel si baile – foarte OK!!!; seamana cu Cheltenham sau Ascot si ca zona si ca stil de abordare. Cred ca e prima tabara in care gasim pe pat prosoape. Am facut chiar o poza cu camera mea. O gasiti in galerie. Cazarea e mixta – avem copii care au colegi de camera din alte tari. Speaking of which, sunt 12 nationalitati diferite acum in tabara si aproximativ 200 de elevi. E ceva!

Azi copiii au fost testati si impartiti pe grupe de nivel si a avut loc o prima „ora” introductiva. Exista si nemultumiti, ca de obicei, Alexiei i se pare ca cei din grupa ei sunt ……sub nivelul ei; prea devreme sa se spuna asta, dupa parerea mea. As adauga ca, eu una cred ca nu e o grupa slaba, Andrei si Vlad Ravescu sunt in aceeasi grupa, deci….undeva pre-int – intermediate….B1 – ish. Eu zic ca e ok. dar, ma rog, la cererea ei, am vorbit cu Jo –  director of studies si vor vedea daca e cazul sa se mute.

Apropos de mutat! Tudor nu a fost multumit ca sta singur si, la rugamintea lui, a fost mutat cu Luca. Lilian (Centre Manager) a fost foarte receptiva! In schomb, domnisorII Ichim si Ogea, dupa ce ca li se fac poftele, se poarta cam urat! Daca nu inceteaza am sa le scriu parintilor.

In decursul dupa-amiezii, am dat o tura prin Taunton – foarte dragut orasul! Copiii au gasit Poundland si si-au luat tot felul de lucruri, apoi am stat pe iarba, ne-am bucurat de vremea frumoasa si de atmosfera speciala creata de arhitectura locului.

Dupa cina, am avut ca activitate de seara quiz night, la care copiii nostri au participat cu mare entuziasm.

Maine au de ales dintr-o gama foarte larga de activitati sportive si artistice. Sunt sigura ca va fi o zi foarte reusita!! Sper sa reusesc eu sa ajung in toate locatiile unde se defasoara toate activitatile, sa le pot face poze! 🙂

 

Va imbratisam cu drag!

GL Luciana Florea

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Queen’s College 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de limba Engleza Queen's College 2017 Mirunette

Tabara de limba Engleza Queen’s College – 2017 Tabere Mirunette

Tabara de limba Engleza Queen's College 2017 Mirunette

Tabara de limba Engleza Queen’s College – 2017 Tabere Mirunette

Tabere Anglia Mirunette