Uppingham School – un program festiv pentru o vara de neuitat

Mirunette continua traditia taberelor internationale organizate in centre academice de renume cu una dintre cele mai noi aditii de pe lista lui Mos Craciun, tabara de limba Engleza de la Uppingham School, Marea Britanie. Cu o istorie de peste 400 de ani, scoala si-a facut simtita prezenta atat in mediul academic britanic cat si in cel international.

Pe langa rezultatele impresionante, Uppingham School creeaza un mediu prielnic perfectionarii limbii engleze, beneficiind de un campus Victorian autentic. Acesta gazduieste atat secole de excelenta britanica, precum si o multitudine de activitati interactive pe care le puteti descoperi la vara.  

Nu intamplator am ales sa va povestim mai multe despre aceasta tabara. Tabara de vara de la Uppingham School este a treia tabara inclusa in oferta promotionala Mirunette de sarbatori. Iarna aceasta dorim sa te aducem mai aproape de experienta unui mediu academic de renume, prin urmare iti oferim un discount care nu poate fi pus sub brad din pacate, dar garantat va duce la amintiri inedite.

Ce presupune tabara de vara de la Uppingham School? Buna intrebare. Te invitam sa descoperi alaturi de noi.

Once upon a time in Rutland

Uppingham School a fost fondata in 1584 in comitatul Rutland de catre arhidiaconul de Leicester, Robert Johnson si pana in ziua de astazi a lasat o amprenta vizibila asupra sistemului educational britanic, in special in domeniul muzicii. Nu trebuie sa fii in tema cu lucrarile lui Paul David si Robert Sterndale Bennett pentru a aprecia frumusetea si calitatea colegiului. Imbinarea dintre stilul arhitectural traditional britanic si facilitatile moderne creeaza un mediu demn de admirat, oferindu-ti inspiratia necesara perfectionarii cunostintelor de limba engleza. In cadrul taberei de la Uppingham School vei avea parte de 20 de lectii de engleza pe saptamana, predate de profesori vorbitori nativi, experimentati , in clase restranse alaturi de elevi de diferite nationalitati. Astfel vei fi sustinut sa iti faci prieteni pe parcursul procesului de invatare.

Funland Rutland

Programul taberei de vara de la Uppingham School include mult mai multe surprize decat ai crede. Pe langa cursurile de limba engleza mentionate anterior, ne dorim sa iti oferim o experienta cat mai interactiva si sa te distrezi cat pentru toata vara. Astfel am pregatit pentru tine 5 excursii de o zi intreaga in locatii de renume, care iti vor oferi experienta completa a Marii Britanii. Renumita capitala a Angliei , Londra alaturi de centrul universitar de prestigiu, Cambridge sunt doar doua dintre locatiile pe care le vei vizita in cadrul excursiilor organizate de Mirunette. Daca nu ai un aparat foto iti recomandam sa iti pastrezi spatiu de stocare in telefon, intrucat vei avea nenumarate momente demne de fotografiat si amintiri frumoase de pastrat.

Vei avea ocazia sa te familiarizezi si cu folclorul englezesc, pornind pe urmele lui Robin Hood in Sheffield si Nottingham. Dorim sa iti aratam o experienta de o autenticitate rar intalnita, plimbandu-te prin obiective reprezentative pentru cultura locala.

Cat timp nu vei fi in deplasari prin Anglia, campusul de la Uppingham School iti va oferi suficiente activitati care te vor tine ocupat seara de seara. Programul nostru include activitati precum Disco Night, Colour Run, Rocket Building Challenge si multe alte activitati care vor diminua barierele de comunicare si te vor ajuta sa te imprietenesti cu usurinta cu ceilalti participanti.

All Aboard

Cu ocazia sarbatorilor merita sa te gandesti la un cadou inedit. O experienta ce nu incape sub brad, dar va ramane adanc inradacinata in minte pentru totdeauna. Uppingham School isi va deschide portile pentru tine vara aceasta. Alege atat o investitie in viitorul tau cat si o vacanta complexa de vara. Alege tabara de limba engleza de la Uppingham School ca parte din programul tau de vara.

Love,

The Mirunettes x