Partieee! Iarna a venit cu prima ninsoare la Verbier, in Elvetia!

tabara de iarna Mirunette

Ultimele 3 locuri din tabara de iarna Mirunette!

Partiile din Verbier sunt acoperite cu cea mai fina zapada! Impacheteaza echipamentul de ski si snowboard si pregateste-te de aventura! Te asteapta o saptamana de vis in cea mai exclusivista statiune montana din Elvetia!

Pentru al 5-lea an consecutiv, gasca The Mirunettes se va bucura de cele mai spectaculoase partii de la Verbier in tabara de ski si snowboard dedicata copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani.

Inscrie-te acum in tabara de la Verbier si petrece o saptamana memorabila intr-o statiune alpina tipica din Elvetia! Te asteapta 450 km de partii excelent intretinute, cu mai multe grade de dificultate, o echipa tanara si profesionista de instructori care te vor ajuta sa iti perfectionezi tehnicile, un program foarte bine structurat si variat si un mix excelent de nationalitati.

Make your winter legendary with Mirunette!

Tabara de iarna de la Verbier este modalitatea perfecta de a imbina sporturile de iarna cu distractia si cursurile de limba straina! Ultimele 3 locuri disponibile! Afla mai multe detalii despre tabara aici!