Mirunette este ghidul tau in procesul de aplicare la scoala si liceu in strainatate

Scoala si liceu in strainatate

Fii elev international in UK!

Ai visat sa inveti intr-un sistem de invatamant de elita? Doresti sa te numeri printre elevii care invata la o scoala sau un liceu in strainatate intr-o scoala cu traditie? Te temi ca accesul la o scoala de top este facilitat doar catorva elevi exceptionali? Te gandesti ca “nu ai sanse sa fii admis” acolo unde doresti? Mirunette te ajuta sa iti implinesti visul si sa fii elev intr-o scoala exact asa cum ai visat.

Iata 5 motive pentru alegerea unei educatii intr-o institutie privata:

  1. Standarde academice ridicate

Scolile private sunt cele care domina Ranking-urile publicatiilor din domeniul educatiei cu rezultate de top si admiterile la cele mai prestigioase universitati. Motivul principal este faptul ca majoritatea acestor scoli respecta filozofia unui invatamant personalizat, caracterizat prin intelegerea nevoilor si obiectivelor fiecarui elev. Acest model conduce atat la performante academice cat si dezvoltarea elevilor in tineri adulti responsabili si cu o puternica gandire critica si independenta. 

  1. Clase cu un numar mai mic de elevi

Datorita numarului redus de elevi intr-o clasa (de la 8 la 15 elevi), gradul de atentie oferita fiecarui elev in parte este mai mare, iar progresul copiilor este mai rapid si tintit. Disciplina si ingrijirea oferita de profesori sunt la un nivel mult mai inalt prin evaluari saptamanale, suport zilnic si chiar orientare in cariera si in alegerea universitatii potrivite.

  1. Activitati extracuriculare variate

Pe langa activitatile academice, scolile si liceele private ofera o gama variata de activitati extracuriculare.

De la antrenamente si jocuri de echipa (fotbal, tenis, baschet, cricket, golf, inot si multe alte sporturi individuale sau de echipa) pana la Cluburi Arts & Crafts, Debate, Theatre & Drama, Business sau excursii si vizite culturale. Toate acestea sunt importante in construirea caracterului pentru ca dezvolta abilitati non-academice care vor fi esentiale in viata de viitor student si adult.

  1. Facilitati de prima clasa

Campusul scolilor boarding. De la cantina, sala de teatru si muzica, centru de sport si piscina (indoor si outdoor) pana la sali de clase si laboratoare echipate cu cele mai noi dotari. Cladirile de cazare a elevilor reprezinta combinatia ideala intre arhitectura traditional britanica si facilitati moderne: Wi-Fi, common rooms cu TV si play-station, masa de biliard, ping-pong si bucatarie comuna.

  1. Mediul International

Experienta intr-o scoala privata inseamna o incursiune intr-un mediu international si expunerea la diferite culturi. De la profesorii de la ore si coordonatorii care ofera suport educational pe tot parcursul anului academic, pana la elevii care convietuiesc in boarding houses, invata impreuna, participa la proiecte si leaga prietenii pe viata. Viata la o scoala sau liceu in strainatate garanteaza o gandire deschisa si lipsa de prejudecati!

Mirunette va fi alaturi de tine de-a lungul intregului proces de aplicare la scoala sau liceu in strainatate, iar tu iti vei spori sansele de a face parte din elita academica! Pentru mai multe detalii, trimite-ne un mesaj la adresa office@mirunette.ro