Tabără de grup Pitzer College, L.A. 24 Iulie – 06 August 2019 (2)

Dragi parinti,

Vineri la Pitzer College L.A. am avut o zi relaxanta, cursuri dimineata si dupa-amiaza, urmate de o bine meritata activitate la piscina. Dupa cina, ne-am relaxat pe terasa, am povestit, am ras, am ascultat muzica, pregatindu-ne pentru seara disco. Nu am intrat in atmosfera, dar tot impreuna am continuat seara, jucand carti si discutand diverse. Suntem un grup unit, mergem impreuna la mese, la activitati, sper sa continuam la fel:).

Sambata am avut o noua iesire in Los Angeles, unde am vizitat zona Beverly Hills si Rodeo Drive. Nu pot lipsi fotografiile de grup din fata semnului Beverly Hills, iar apoi ne-am indreptat spre zona cea mai scumpa a LA-ului, Rodeo Drive. Aici poti gasi cele mai scumpe masini, cele mai tari magazine de moda, sau poti sa te racoresti la Starbucks, cum am facut cei mai multi dintre noi:).

Dupa un tur rapid pe Rodeo Drive, s-a facut timpul pentru cina si clar plimbarea ne-a facut pofta de mancare, astfel ca am cinat in oras, la Universal Studios City Walk, unde fiecare si-a ales ce dorea, la unul din multele restaurante de la Food Court.

Yummie, am spus, desi cina s-a desfasurat pe fuga, si am urcat in autobuz pentru ultima destinatie din aceasta zi, Griffith Observatory. Desi nu am ajuns sa vedem apusul asupra LA-ului, am vazut orasul luminat, ceea ce a fost foarte frumos. Am intrat si in Observator, unde am putut afla mai multe informatii despre planete. Calitatea fotografiilor, noaptea, cam lasa de dorit, dar sper ca am reusit sa surprindem macar 1% din realitate.

Griffith observatory

Ne-am intors tarziu in campus si ne pregatim pentru 3 zile pline, deoarece plecam duminica dimineata spre Las Vegas. Suntem toti entuziasmati de ce urmeaza, vom reveni cu detalii despre experientele avute, in curand.

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara în Los Angeles – Pitzer College pe Facebook sau pe Google Photos!

Cu drag,

Exploratorii Coastei Vestice!