Tabără de grup New York Fordham University 28 Iulie -11(12) August 2019 (1)

Tabara New York Fordham University 2019

Hello, am revenit cu vesti din tabara New York!

Inca de dimineata, putin somnorosi, dar cu zambetul pe buze, am decolat spre New York cu escala de doua ore la Istanbul. Au fost in total 11 ore de zbor,dar nu am avut probleme si totul a decurs perfect de la Bucuresti – Otopeni pana la New York – JFK: fara intarzieri, fara asteptari si cozi imense, bagajele au intrat in posesia noastra rapid si fara lipsuri. 

Tabara New York Fordham University 2019
Tabara New York Fordham University 2019

Am fost asteptati de Marco, unul din managerii taberei, care ne-a pus la dispozitie un party bus dotat cu geamuri fumurii, canapele, luminite colorate si muzica! Am admirat Manhattan care se zarea in departare si pe care abia asteptam sa il vizitam! 

Intr-o ora am ajuns in campus, unde am fost asteptati de Nia si Meghan care ne-au inmanat cheile camerelor. Stam cate doi in camera, fiecare cu cine a dorit si s-a imprietenit. Dupa ce am mancat un pic si ne-am cazat, am participat la o activitate de Treasure Hunt, unde ne-am intalnit cu ceilalti copii din tabara.

In final, am adormit linistiti si multumiti ca totul a fost bine! 

Luni dimineata, dupa micul dejun, vom da testul de plasare pe nivel si vom afla programul taberei!

Va pupam cu drag din New York!

Nicoleta – group leader tabara New York

Până la urmatoarele vesti din tabara New York Fordham University , vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara pe Facebook sau pe Google Photos!

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul Mirunette Education din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte!