Tabără grup limba Engleza – Sheridan College, Toronto 15-29 Iulie, 2019 (6)

Buna seara din Toronto, dragi patinti!

Ieri a fost o zi de vis pentru orice copil, chiar si  pentru un adult, ca mine! Am petrecut o zi intreaga in parcul de distracii Canada Wonderland care este cel mai mare  parc tematic din Canada.

Tabara Sheridan College Toronto
Tabara Sheridan College Toronto

Entuziasmul ne- a cuprins de la intrare si a durat toata ziua. Copiii s-au dat in toate „jucariile” din parc. Seara la plecare a fost dezamagire ca s- a terminat ziua.

Astazi dimineata s-a lucrat intens la cursuri in echipe , cum se vede si in fotografii.Dupa-amiaza am plecat spre Cascada Niagara care ne-a lasat fara cuvinte.Pe partea canadiana cascada este o minune.

Am avut sansa de a admira un curcubeu peste cascada Horseshoe de o frumusete neimaginabila.

Cascada Niagara este  formata din trei căderi de apă  la granița dintre  New York din SUA și provincia Ontario din Canada. Cascada americană (American Falls) și Cascada vălul miresii (Bridal Veil Falls) pe teritoriul Statelor Unite și Cascada potcoavă (Horseshoe Falls) pe teritoriul Canadei.

Tabara Sheridan College Toronto
Tabara Sheridan College Toronto

Lacul Erie este legat cu lacul Ontario prin râul Niagara. Pe partea nord americană cascada are o lățime de 363 m, apele cascadei cad de la 21 m înălțime, iar pe partea canadiană cascada are o lățime de 792 m (în formă de potcoavă), înălțimea căderii de apă fiind 51 m.

Ultima zi de cursuri a fost plina de emotii si copii au mpartasit impresii despre ce au invatat si aflat in aceste zile aici.Seara a fost festivitatea de absolvire si petrecerea de ramas bun.

Astazi am plecat spre Montreal. Drumul a fost lung, 6 ore. Cand am ajuns am vizitat Mount Royal care este un deal vulcanic  situat la vest de centrul orașului Montreal din Quebec de unde am admirat orasul.

Apoi ne-am plimbat prin Old Montreal si Old Park unde am mancat si ne-am bucurat de frumusetile oferite de locurile din aceasta parte a orasului.Acum ne-am cazat si ne pregatim de culcare.

Vă invităm să vă bucurați de poze pe Facebook sau pe Google Photos.

Va salutam, in seara aceasta, cu mult dor din Montreal!

Mariana C.- group leader tabara Sheridan College, Toronto