Tabără de grup limba Engleză – King’s College London, Anglia 12-26 Aug 2019 (5)

King’s College este situat în inima Londrei și este una dintre universitățile de top ale lumii, fiind a patra cea mai veche universitate din Anglia. Universitatea este considerată ca parte a “triunghiului de aur” al universităților britanice de cercetare, alături de Oxford, Cambridge și Imperial College. Campusul Denmark Hill al King’s College permite vizitarea celor mai importante obiective ale Londrei, oferind participanților la tabără de vară de limba engleză un program plin de ieșiri în oraș!

În tabăra King’s College lucrurile decurg normal, conform programului, fără incidente și nemulțumiri. Toată lumea ajunge la timp la ore, activități și la masă. Nimeni nu rămâne în afara grupului, iar vizitele sunt o reușită totală.

 Marți am avut o zi frumoasă, pe care am petrecut-o la Tower Bridge și The Tower of London. O zonă celebră, încărcată de istorie, despre care putem spune că ne-a impresionat mult! Seara ne-am distrat cu Trash Attractions, unde am avut de construit diverse obiective londoneze din materiale reciclabile.

 Noi am avut de construit clădirea muzeului Tate Modern și a ieșit este extrem, extrem de reușită!

Miercuri am plecat la Greenwich, celebrul meridian 0, unde am vizitat Muzeul Maritim și Observatorul astronomic. Toți tinerii au găsit lucruri care să îi fascineze și atragă. Ulterior am admirat și corabia Cutty Sark, pe malul Tamisei.

Joi am vizitat Tate Modern, de unde se vede perfect catedrala St.Paul, peste Tamisa și unde am admirat lucrări ale artiștilor moderni: Frida Kahlo, Mondrian, Picasso, Dali etc.

Am traversat marele râu și am poposit lângă marea Catedrală St.Paul, o capodoperă arhitecturală.

Foarte important, pe 21 august am serbat-o cu tort pe Alexis, care a împlinit 15 ani!!

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabără în albumele Facebook sau Google Photos

Cu drag,
Magda- group leader tabara King’s College

P.S. Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.