Tabără de grup limba Engleză – Duke of York, Anglia, 7 Iulie – 20 Iulie, 2019

Tabără de grup limba Engleză - Duke of York, Anglia, 7 Iulie - 20 Iulie, 2019Ne-am bucurat să vă întâlnim în aeroport în această dimineață, urmând să petrecem două săptămâni memorabile alături de copiii dumneavoastră în Anglia! Noi îi vom mai numi “tinerii noștri dukies”.

“  Duke of York are o istorie bogată în ceremonii și uniforme, fiind o școală similară cu cea urmată de Prințul Harry și alți membri ai familiei regale. Această bogată istorie include o lungă listă de absolvenți notabili, cunoscuți sub numele de dukies.”

Dragi părinți,

Ne-am bucurat să vă întâlnim în aeroport în această dimineață, urmând să petrecem două săptămâni memorabile alături de copiii dumneavoastră în Anglia! Noi îi vom mai numi “tinerii noștri dukies.

Plecarea, din punctul nostru de vedere, a fost una emoționantă, dar și plină de entuziasm, ceea ce ne-a bucurat. Am văzut emoții frumoase și copii nerăbdători, încărcați cu dorința de a ajunge cât mai repede la destinație, iar asta ne arată nouă semne bune, în favoarea reușitei noastre.

“hurry up…”

Tabără de grup limba Engleză – Duke of York, Anglia, 7 Iulie – 20 Iulie, 2019

Urmează experiența campusului, acomodarea cu ideea de cantină- un concept nou pentru grupul din România, dar absolut normal pentru sistemul educațional de acolo. Activitățile de după-amiază și seară, împreună cu excursiile de jumătate de zi, dar și cele de o zi întreagă, sunt tot mai aproape. Toate acestea, dar și multe altele, ne vom strădui să le surprindem în multe poze pe care să vi le trimitem și prin care vă ținem la curent cu trăirile și experiența aventurierilor.

Năzbâtiile, sperăm noi, să fie minime, iar accidentele să ne ocolească. Până data viitoare, vă invităm să vă bucurați de pozele de la aeroport, pe Facebook sau pe Google Photos.

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.

Cu drag,

Irina și Claudia- group leaderi tabara Duke of York