Tabără de grup limba Engleză – Duke of York, Anglia, 7 Iulie – 20 Iulie, 2019 (2)

Tabără de grup limba Engleză - Duke of York, Anglia, 7 Iulie - 20 Iulie, 2019 (2)“AM AJUUNS!!!” a fost spus cu entuziasm de toți, prin urmare vă anunțăm că suntem bine iar zborul a fost plăcut, lin, fără incidente.

“ Duke of York are o istorie bogată în ceremonii și uniforme, fiind o școală similară cu cea urmată de Prințul Harry și alți membri ai familiei regale. Această bogată istorie include o lungă listă de absolvenți notabili, cunoscuți sub numele de dukies.”

Dragi părinți,

            “AM AJUUNS!!!” a fost spus cu entuziasm de toți, prin urmare vă anunțăm că suntem bine iar zborul a fost plăcut, lin, fără incidente.

 Odată ajunși acolo, am fost întâmpinați într-un mod plăcut de un reprezentant al școlii, foarte amabil și la fel de încântat ca noi. Am mers în campus, un loc pe care ne așteptam să îl găsim foarte frumos, dar trebuie să o spunem: clădirile sunt mult mai impresionante în realitate. Părerea copiilor a fost, de asemenea, una pozitivă.

AM AJUUUNS!!!”

” Odată ajunși acolo, am fost întâmpinați într-un mod plăcut de un reprezentant al școlii, foarte amabil și la fel de încântat ca noi. „

A urmat experiența cantinei care, după cum vedeți și în poze, nu arăta deloc ca cele obișnuite nouă. Arhitectura este impunătoare, apropiindu-se de eleganța unei săli de lectură. Copiii s-au hrănit bine și am putut face pauza de explorare, cu plimbări prin campus, în care să vedem atât zonele de relaxare cât și cele de sport (de exemplu, pista de alergare).

Alege locul și ce vrei de mâncare, sigur vei avea și ceva pe gustul tău.

În pozele de mai jos puteți observa și programul de acolo: al meselor, cel de studiu, dar și pauzele – practic, este un scurt rezumat al lucrurilor pe care tinerii „dukies” le vor face zilnic. Lipsesc activitățile și vizitele, dar de la fiecare dintre acestea veți avea update-uri, mici „scrisori” ale noastre și pozele mult așteptate.

Ziua nu s-a încheiat oricum, ci ne-am relaxat la înot, unde toți s-au putut bucura de piscină. Suntem convinse că pozele vor fi mult mai grăitoare decât noi.

1, 2, 3, Start la DISTRACȚIEE!!!

Vă invităm, din nou, să vă bucurați de poze pe Facebook sau pe Google Photos.

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.

Cu drag,

Irina și Claudia – group leaderi tabăra Duke of York