Tabără de grup limba Engleză – Duke of York, Anglia, 7 Iulie – 20 Iulie, 2019 (3)

Tabără de grup limba Engleză - Duke of York, Anglia, 7 Iulie - 20 Iulie, 2019 (3)Dragi părinți, Revenim cu o scurtă scrisoare în care facem o trecere rapidă prin primele activități.

“Duke of York are o istorie bogată în ceremonii și uniforme, fiind o școală similară cu cea urmată de Prințul Harry și alți membri ai familiei regale. Această bogată istorie include o lungă listă de absolvenți notabili, cunoscuți sub numele de dukies.”


Dragi părinți,

Aventura Duke of York, continuă! Revenim cu o scurtă scrisoare în care facem o trecere rapidă prin primele activități.

Marți seara am avut parte de distracție și relaxare, printr-o mini-petrecere de karaoke, unde toată lumea a cântat iar unii aproape au răgușit. Nu vă îngrijorați, nu e semn de răceală, ci de implicare totală. Entuziasmul tinerilor este de neoprit atunci când socializează și se simt foarte bine.

„Entuziasmul tinerilor este de neoprit atunci când socializează și se simt foarte bine.”

Următoarea zi a venit excursia la Dover White Cliffs, unde am făcut o drumeție de două ore, am pus sângele în mișcare și am făcut puțin sport în aer liber, ceea ce ne-a facut tuturor bine. Ulterior ne-am relaxat cu prăjituri și ciocolată caldă la teahouse-ul de la farul de pe stânci. Un loc ce taie respirația oricui și pe care ne bucurăm că am ajuns să îl vedem. Peisajele sunt extraordinare și vremea a ținut cu noi. Seara s-a încheiat cu Fashion Night Activity, timp ideal de comunicare cu cât mai mulți tineri.

„…unde am făcut o drumeție de două ore, am pus sângele în mișcare și am făcut puțin sport în aer liber, ceea ce ne-a facut tuturor bine .”

Dover White Cliffs

” Peisajele sunt extraordinare și vremea a ținut cu noi. „

Azi avem o vizită la Catedrala Canterbury și multe alte activități, însă vom reveni cu poze, momentan ne distrăm și ne bucurăm cât mai mult de experiența Duke Of York.

Vă invităm, din nou, să vă bucurați de poze pe Facebook sau pe Google Photos.

Știm că emoțiile sunt mari la majoritatea părinților și parcă acestea ne urmăresc peste tot, însă biroul nostru din Bucuresti este disponibil în permanență (telefonic, prin e-mail sau chat). Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebare sau cerință, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă fi de ajutor. Echipa noastră este la curent cu tot ce se întâmplă în tabără și ne va fi foarte ușor să ținem legătura în acest mod, pentru a fi siguri că informațiile care ajung la dumneavoastră sunt complete și corecte.

Cu drag,

Irina și Claudia – group leaderi tabăra Duke of York