Tabara de grup limba Engleza – 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff (2)

Tabara de grup limba Engleza - 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff

Dragii nostri, va trimitem poze si stiri din tabara Engleza – 3 Capitale: Londra, Edinburgh, Cardiff!

Buna seara din Londra!

 

Am fost plecati astazi toata ziua si ne-am intors in campus tarziu. La momentul la care va scriu, copiii dau ‘placement test’ -ul.

 

Ieri am ajuns dupa-amiaza mai tarziu decat ar fi trebuit pentru ca avionul a avut o intarziere cam de 40 de minute. Apoi am fost preluati si dusi cu taxiul in Greenwich. Aceasta calatorie a durat cam o ora si jumatate dat fiind traficul intens. Dupa aceea am fost condusi in camere. Toti stam in camere individuale care sunt foarte curate si spatioase. Dupa un anumit timp am coborat la cina si am facut o scurta plimbare in Greenwich Park unde intreg grupul a facut cunostinta si au aflat lucruri interesante despre ceilalti participanti. La intoarcerea in camere, toata lumea a mers la culcare.

Astazi, dupa micul dejun, am plecat cu metroul spre centru. Am fost la Tower of London unde am stat cam 2 ore si jumatate iar apoi am mers la British Museum unde am ramas pana la ora 3 si jumatate. Dupa muzeu, am fost in Covent Garden. Pentru pranz copiii au avut  sandwich, apa, fructe la pachet. Odata  ajungi in campus am luat cina si acum suntem la o scoala in apropiere unde dau testul scris, ca apoi sa sustina si proba de speaking.

 

Grupul este foarte placut. Deja si-au facut prieteni printre ceilalti participanti din celelalte tari. Sunt incantati de ceea ce vad si le place ceea ce fac. In seara aceasta ne pregatim ca maine dimineata sa plecam la York. Plecarea va fi mai devreme fata de astazi cand ne-au trezit la ora 8.

 

Suntem veseli si nerabdatori sa vedem si alte locuri interesante!

 

Group leader Mihaela Visterneanu

 

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara 3 capitale puteti accesa si albumul foto de pe Facebook sau cel de pe Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!