Tabara de grup Bromsgrove School, Anglia 30 iulie – 13 august 2019 (6)

Tabara Bromsgrove School

Va transmitem cu drag cele mai recente fotografii din tabara de la Bromsgrove School 🙂

Am avut parte de doua zile insorite, astfel ca ne-am putut bucura de activitatile zilnice organizate atat in aer liber cat si in sala.

Deja din fotografii se deosebesc usor activitatile preferate ale copiilor: Mara, Daria & Alessia: badminton & cooking, Eva & Maria: badminton, tenis & boardgames (Hedbanz & Scrabble), Mihai & Tudor P: baschet, tenis de masa si badminton, Vlad: capture the flag & jocul cu pistoale Nerf, Stefan: tenis, jocul cu pistoale Nerf si mai nou a descoperit o pasiune pentru cooking, iar Tudor B este deja vedeta pe terenul de fotbal!

Miercuri seara am fost la bowling, astfel copiii s-au bucurat atat de jocul de bowling cat si de zona de jocuri tip arcade.

Ziua de joi a inceput cu un clopotel vesel in casa fetelor fiindca Maria & Eva s-au oferit sa fie ele cele ce dau trezirea tuturor la prima ora a diminetii. Le-a placut atat de mult incat si-au luat aceasta responsabilitate si pentru vineri dimineata 🙂

Dupa-amiaza pentru juniori a fost organizata o activitate in aer liber numita “Fun & Games”, astfel in locul terenurilor de tenis a fost organizat un mic parc de distractii cu jocuri precum: Tombola, Hook a duck, Hit the blue shirt with a sponge, Pin the tail on the giraffe, Coin toss, Hula hoop si altele. Pentru a participa la aceste jocuri, fiecare jucator a primit de la banca Bromsgrove cate 10 lire Bromsgrove, iar castigatorii primeau drept recompensa dulciuri sau jucarii. De departe cel mai popular joc a fost tombola, unde s-au castigat premii nenumarate.  Pentru seara de joi s-a organizat o petrecere in gradina interioara a cladirilor de cazare astfel aceasta a fost decorata cu panglici colorate, canapele, scaune, perne, mese de table tennis si foosball, bufet cu limonada si gustari dulci & sarate, muzica, karaoke si o piñata. A fost o petrecere pe cinste!

Cu drag,
Lucia & copiii

Vă invităm să vă bucurați de pozele din tabara in albumele Facebook sau Google Photos!