Tabara de limba Engleza New York, Fordham University 2017 – Mirunette (4)

empire state buildingempire state building

Day 3&4: Art deco, modern art and the art of shopping

Dragi părinți,

Zilele acestea am avut ocazia de a privi Manhattan de la înălțime – am urcat pe Empire state Building pana aproape de vârf, la etajul 86, unde ni s-a tăiat respiratia de frumos ce este. Interiorul impresionant de marmura cu inserții de alama ne-a transpus in universul „art deco” al lumii business americane.

A urmat si o mica sesiune de shopping la Macy’s – The Worlds biggest department store!!

Seara ne-am distrat făcând karaoke alături de colegii de alte naționalități; „Dragostea din Tei” a triumfat și acest sezon și a ridicat in picioare o sala întreaga.

Astazi parca ne-am transpus in jocul Monopoly… am parcurs Park Place, Madison și bineînțeles 5th Avenue, unde sacoșele au zburat grăbite intr-o noua sesiune de shopping.

MoMA (Museum of Modern Art) ne-a încântat cu niște lucrări senzaționale, printre care amintim „The persistence of memory” al lui Salvador Dali sau tripticul lui Claude Monet „Water lillies”.

Si pentru ca oboseala nu ne ajunge din urma și energia pozitivă este la cote maxime, seara s-a încheiat flamboaiant cu disco, unde cu toții am avut avut ocazia sa dansam atat pe hit-uri vechi cat si noi.

Mâine e sâmbătă! Nu avem cursuri, așa ca vom sta toata ziua in oraș! Brooklyn, here we cooooome!!

 

Kisses!!

Miruna, Alex și Mirunettii mici

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

empire state building

empire state building