Tabara Miami Ft Lauderdale 2017 6-19 aug 2017 Mirunette (8)

Tabara Miami Ft Lauderdale 2017 6-19 aug 2017 Mirunette (7)Tabara Miami Ft Lauderdale 2017 6-19 aug 2017 Mirunette (7)

Dragi parinti, acesta este ultimul mesaj din tabara de engleza din Miami!

 

Dupa doua saptamani de voie buna, distractie, prietenii noi si nenumarate excursii, a venit si ziua pe care nimeni nu si-o dorea… cea a plecarii. Vineri am avut decernarea diplomelor,cu calificative foarte bune,noi romanii ne distingem ca foarte buni „lingvisti”,talentati nu gluma!!!

Pe cat de veseli si nerabdatori eram in prima zi pe atat de tristi si lipsiti de elan ne simtim acum cand trebuie sa parasim acest loc minutat, plin de amintiri frumoase si sa ne luam la revedere de la plajele insorite dar si de la profesori si colegi.

 

Am trait experiente de neuitat precum lansarea unei rachete in timpul excursiei de la NASA, in Cape Canaveral, intalnirea cu crocodilii din Everglades Gator Park, meciul de baseball al echipei The Marlins, dar si roller coaster-ele de la  Disney “Islands of Adventure” in Orlando.

De asemenea nu vom uita locurile minunate pe care le-am vazut in aceste 2 saptamani petrecute in tabara: incantatorul Miami cu  Wynwood si Little Havana, croaziera pe faimoasele canale Fort Lauderdale, South Beach Miami, Palm Beach si multe, multe altele 🙂

A fost un sejur de neuitat,pentru noi toti si mai ales pentru cei care au fost in SUA pentru prima data!Toata lumea e incantata,vor sa revina,si poate sa stea mai mult!!!Li s -a parut prea scurt!

Suntem pregatiti sa revenim acasa si sa va impartasim din experienta noastra si suntem nerabdatori sa ne revedem la aeroport!

 

Va imbratisam cu drag,

Magdalena B si Mirunetii calatori

P.S.O echipa model,unita si plina de entuziasm!!!

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Miami puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!