Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette (8)

Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette (7) - See you next year!Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette (7) - See you next year!

Dragii nostri parinti, acesta este ultimul mesaj din tabara de la UCL Mirunette – University College London! It was amazing!

Ieri ne-am distrat si ne-am plimbat in multe locuri frumoase, pe malul de sud al Tamisei, zona cunoscuta cu denumirea South Bank. Am inceput cu o ultima sesiune de shopping, in Westfield Shopping Mall unde am facut ultimele cumparaturi – promitem sa venim incarcati cu cadouri pentru toata lumea! Bineinteles nu a putut lipsi o plimbare in faimosul London Eye, de unde am admirat luminile orasului si de unde avem o multime de fotografii frumoase! Dupa plimbarea in roata mileniului urmatoarea oprire a fost in micul parc de distractii din parcul Jubilee Gardens unde nu ne-am putut abtine de la o plimbare in carusel 🙂

Incet-incet se apropie si ziua de care ne temeam cu totii, ziua in care ne vom lua ramas bun de la incantatoarea metropola ce ne-a fost casa timp de 2 saptamani, dar si de la noii nostri prieteni, colegi si profesori!

Desigur, pe parcursul taberei am avut si experiente separate, după placul fiecăruia: unii au preferat sa se plimbe cu bicicleta, altii cu barca, unii sa se dea în tiribombe, altii sa stea ore în sir în librării si asa mai departe. Eu am încercat sa ma împart cat am putut de bine intre ei astfel încât fiecare sa poata profita la maxim de perioada petrecuta aici.

Ne întoarcem astfel acasă cu multe povesti de spus (sunt convinsă ca în mare parte frumoase), cu o experienta de viata mai bogată, cu noi prieteni si cu speranța unor noi aventuri ce vor urma verile următoare.

Le vom simti lipsa cu siguranta, insa speram sa ii revedem intr-o noua tabara de vara si pana atunci suntem nerabdatori sa va intalnim la aeroport si sa va impartasim experienta noastra din tabara de vara de la University College of London!

Va imbratisam cu drag,
Ana Maria si exploratorii Miruneti

P.S. Sunt niște copii deosebiti, lipiciosi, pupaciosi, destepti, trazniti, inventivi, veseli, frumoși si lista ar putea continua!! Cu siguranță îmi vor lipsi si îmi voi aminti cu mare drag de ei! ❤

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de limba engleza, puteti accesa albumele foto de pe Facebook (I), Facebook (II) sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!