Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette (3)

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 MirunetteTabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Dragi parinti,

Asa cum v-am promis, va tinem la curent cu activitatile noastre din tabara de limba engleza de la Cambridge Ridley Hall.

Miercuri ne-am inceput ziua cu orele de limba engleza,am mers fiecare la clasa lui unde ne-am „batut in cuvinte” cu ceilalti colegi pe diferite teme. 🙂 A fost foarte interesant,pentru ca nu stiam ca ne putem gasi cuvintele atat de usor cand vrem sa demonstram ca avem dreptate, si cand credem in ceea ce sustinem.

Pranzul,ca in fiecare zi, l-am servit pe iarba alaturi de toti ceilalti colegi. Am avut un mic debate pe tema mancarii, si anume ce a fost mai bun: hamburger sau mac&cheese…detasat a castigat mac&cheese.

In timp ce unii s-au intors la cursurile intensive,ceilalti am mers la diferite activitati: tenis de masa,mug making si cream tea. Dupa ce ne-am desenat cate o cana,sa o avem amintire, am ales sa mergem sa vizitam Muzeul Fitzwilliam. Va povestisem ca am trecut intr-o seara pe langa el, a fost momentul sa ne bucuram si de arta din interior. De la arta din Egipt,Grecia,Roma, si pana la portelanuri din Europa si Japonia, acest muzeu chiar merita vizitat! Nici nu am realizat cand au zburat aproape 2 ore,vizitandu-l.

Seara am avut o activitati destul de antrenante, fotbal si frisbee. Noi fetele am preferat sa facem galerie de pe margine baietilor, care de altfel nu puteau castiga fara  toata sustinerea noastra. 🙂 Dupa atata sport, am zis ca meritam sa ne rasfatam un pic si ce putea fi mai bun decat o gustare la Mc’Donalds. Promitem sa nu facem abuz!

Am avut parte si de prima ploaie de cand am ajuns in Cambridge, joi ne-am trezit pe o vreme destul de mohorata dar nu a tinut mult,pana am terminat cursurile,soarele uscase iarba si am putut sa urmam traditia pranzului pe iarba.

In a doua parte a zilei am avut free time. Unii au ales sa se odihneasca,altii au preferat sa mearga la plimbare in Cambridge si chiar sa vizioneze piesa „A midsummer night’s dream” in cadrul festivalului de teatru Shakespeare.

Spre seara am iesit din nou la plimbare,insa ploaia ne-a stricat un pic planurile, asa ca ne-am intors in campus.

Soeram sa ne ocoleasca ploile,mai ales ca asteptam cu nerabdare excursia de sambata de la Oxford,unde vrem sa profitam de timpul disponibil si sa vizitam cat mai multe. 🙂

Va lasam sa va bucurati de poze si revenim cu noi vesti curand din tabara de la Cambridge Ridley Hall!

Hugs&Kisses from the Cambrige team!

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette

Tabara de Engleza Cambridge 13-27 august 2017 Mirunette