Tabara de Engleza Rider University, New York, 2017, 2-16 aug Mirunette (6)

Tabara de Engleza Rider University, New York, 2017, 2-16 aug MirunetteTabara de Engleza Rider University, New York, 2017, 2-16 aug Mirunette

Tabara de la Rider University, New York se intoarce cu ultimele noutati!

Buna dimineata, dragi părinți!

Joi, 10 august copiii au fost dimineata la cursuri si dupa masă de prânz am vizitat Met – Metropolitan Museum.
A fost fabulos. 2 ore printre opere de arta universală si din perioade diferite , sa vezi lucruri stiute si sa afli lucruri nestiute reprezinta cultura generala a copiilor nostri.

După plimbarea interioară printre operele din trecut , am iesit in aer luber si am continuat plimbarea prin trecutul nu pre îndepărtat. Plimbându- ne prin Central Park am ajuns in lumea povestilor si am intalnit- o pe Alice din Alice in the Wanderland si pe marele scriitor Anderson. Aici am admirat si Stawberry Fields, fântâna , lacul si altele.
Apoi am ajuns in lumea muzicală a formatiei Beatles si ne-Am bucurat de omagiul adus de oamenii de aici celor care au avut o contribuție la formarea culturii mondiale.
Plimbarea prin parc s-a terminat dupa ale 2 ore si am plecat spre campus . Aici am servit cina si ne-Am pregatit de Karaoke.

Vineri a fost o zi de studiu si shopping.
După 2 cursuri – dimineata si dupa- amiaza pana la 16.00 unde copiii si-au pŕegatit prezentarea de absolvire pentru astazi , un dialog impreuna cu un coleg de grupa si o prezentare intre 3 si 5 minute despre un obiectiv vizitat- Am plecat la shopping! Bucurie mare! Fiind mai putine si scurte perioade de cumpărături introduse in program si fii aceasta dupa-amiaza cu activitati sportive in campus, celelalte grupuri au propus o iesire la Outets care ne-a costat 28$ transportul dus intors.
Le-am prezentat copiilor si au fost de acord, asa ca impreuna cu ceilalti elevi internaționali am plecat la cumpărături unde am gasit multe reduceri chiar pana la 80%…
Cand ne-am intors am avut petrecere- Talent Show- unde Bristena si Andreea au fost reprezentantele noastre dansînd … bestial.
Acum copiii sunt la ultimul curs unde trebuie sa prezinte dialogul si impresiile cu informații despre un obiectiv vazut.
Erau un pic emtionati. Le tin pumnii! Insa sunt convinsă că se vor descurca de minune. Erau încântați in fiecare zi cand ieseau de la curs. A fost o încântare pentru ei.

Va transmitem salutări de aici din tabara in SUA!

Mary (group leader) si cei mai simpatici Miruneti

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Rider University, New York , puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara de Engleza Rider University, New York, 2017, 2-16 aug Mirunette

Tabara de Engleza Rider University, New York, 2017, 2-16 aug Mirunette

Tabara de Engleza Rider University, New York, 2017, 2-16 aug Mirunette

Tabara de Engleza Rider University, New York, 2017, 2-16 aug Mirunette