Tabara de Engleza Bromsgrove School UK 2017 Mirunette (6)

Tabara Bromsgrove School 2017 UK Mirunette (4)Tabara Bromsgrove School 2017 UK Mirunette (4)

Tabara de limba engleza de la Bromsgrove Aug 2017

Dragii nostri parinti,

Vă transmitem ultimele noutăți din tabăra de vara din Anglia.

Duminică toți copiii au fost fericiți. De ce? Pentru ca au stat 5 ore in parcul de distracții și s-au dat în toate trenulețele, avioanele, bărcuțele, etc… Au participat la concursuri si au câștigat jucării, unele chiar foarte mari si amuzante, spre bucuria lor. Vremea ne-a ajutat, a fost blanda si prietenoasa, permitandu-ne sa ne desfasuram in toata regula.

Luni au primit certificatele de absolvire. Toti copiii nostri au primit recomandari  excelente, pentru participare la ore, pentru insusirea unui vocabular extins si pentru ca sunt buni si foate buni la limba engleza . “Believe it or not” … suntem cei mai buni!

Seara a fost petrecerea de final, am dansat cu toții și ne am distrat copios in ultima zi petrecuta in campusul scolii de vara din Bromsgrove.

Azi ne facem bagajele, suntem triști și morocănoși pentru că urmeaza sa ne despărțim de prieteni.

Privim cu optimism către viitor pentru că la anul ne vom întoarce și ne vom distra la fel de bine și de frumos. ” Am rezumat mai sus spusele copiilor care, într-adevăr sunt tristi că tabăra de engleza s-a terminat.

Ne vedem diseară la aeroport. Abia asteptam sa va povestim.

Cu drag,

Monica K si Mirunetii cu nazbatii

 

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Anglia, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!