Tabara de Engleza UCL – 6-20 aug 2017 Mirunette (4)

Tabara de limba engleza Londra UCL 2017 MirunetteTabara de limba engleza Londra UCL 2017 Mirunette

Bună seara dragi părinți, am revenit cu vesti din tabara internationala de limba engleza de la Londra!

Suntem în continuare foarte bine, ne simțim minunat si ne bucurăm de fiecare moment petrecut aici. De la ultima informare am făcut/văzut foarte multe lucruri interesante: am fost pe Tamisa cu vaporasul, am mers pe Oxford Street la shopping, am vizitat cartierul Notting Hill si am vizitat Camden Town.

In weekend am avut excursia de o zi intreaga în orașul-statiune Brighton situat pe coasta de sud a Angliei. Excursia la Brighton a fost foarte interesantă, s-a ajuns acolo destul de repede, în două ore, dar din păcate timpul petrecut a fost destul de scurt pentru a explora mai în amănunt acest orășel superb. Vizita la Sea Life Centre a fost extrem de interesantă, sper ca pozele trimise de mine dar si de copii sunt destul de grăitoare 🙂

Cursurile sunt în continuare atractive pentru copii, nici unul nu s-a plâns pana acum ca trebuie sa meargă la ele (ceea ce e o premieră pentru mine!) Ba din contră chiar li se pare ca timpul trece prea repede când sunt în clasă si preferă uneori sa vorbească în engleză chiar si când sunt doar ei. Săptămâna viitoare vor avea ore după amiaza, între 14:00 si 17:30 – ora de aici – deci încercati sa nu îi sunati în acest interval;  vizitele zilnice la obiective se vor face dimineața. Sa sperăm ca se vor adapta la acest program, mai ales ca se cam acumulează oboseala acestei săptămâni în care nu am avut niciun moment de respiro mai devreme de ora 22.30.

Oricum, ne mai așteaptă multe momente minunate despre care o sa va povestim la momentul potrivit!?

Sa aveți o săptămână perfectă!

Anamaria S. (group leader) & grupul de 14 Mirunettes

P.S. Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de limba engleza, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara de limba engleza Londra UCL 2017 Mirunette

Tabara de limba engleza Londra UCL 2017 Mirunette

 

Tabara de limba engleza Londra UCL 2017 Mirunette

Tabara de limba engleza Londra UCL 2017 Mirunette

 

Tabara de limba engleza Londra UCL 2017 Mirunette Brighton

Tabara de limba engleza Londra UCL 2017 Mirunette Brighton