Tabara de Engleza Dublin, Irlanda, 30 iul – 13 aug 2017 Mirunette (4)

Dragi parinti, revenim cu noi vesti din tabara din Dublin (excursie Croke Park):

Copiii au avut azi prima zi de cursuri din tabara de engleza și feedback-ul a fost unul foarte bun: le-au plăcut activitățile, componenta grupelor și interacțiunea cu copiii din alte tari, care impreuna cu noi asiguram mixul de nationalitati al taberei internationale in Irlanda.

După prânz am avut un tur al stadionului Croke Park, unde au loc competitii numai cu sporturi tradiționale irlandeze. După vizionarea unui documentar despre acest stadion și istoria sporturilor traditionale, copiii au fost conduși într-un tur al stadionului și au încheiat prin câteva activități interactive care simulau sporturile irlandeze. Au foarte incantati si amuzati.

Seara copiilor le-au fost date instructiunile pentru realizarea unui filmuleț cu teme la alegere, activitate care a generat mult interes în rândul lor. Vineri seara va fi un mini festival cu roadele cinematografice ale muncii lor, pe care de-abia il asteptam si evident ne asteptam sa fim noi castigatorii competitiei, in aceasta tabara de vara de limba engleza.

Va trimitem cateva poze edificatoare din timpul primelor zile petrecute de noi in Dublin.

Vom reveni de indata ce avem noutati, dar sunt atat de multe incat deocamdata ne concentram pe ele 🙂

Cu drag,

Iulia M & Andreea D – group leaderi tabara Dublin

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Dublin, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara Dublin Irlanda Mirunette 2017 Croke Park

Tabara Dublin Irlanda Mirunette 2017 Croke Park