Tabara de engleza 3 Capitale UK 1-15 august 2017 Mirunette (2)

Tabara limba engleza 3 Capitale Mirunette 2017 LondraTabara limba engleza 3 Capitale Mirunette 2017 Londra

Dragi parinti, dupa un zbor fara probleme, insa plin de emotiile lucrurilor noi pe care aveam sa le cunoastem, am ajuns la Londra, prima capitala dintre cele 3 pe care urmeaza sa le descoperim in tabara de engleza in Marea Britanie. Am fost asteptati de Miss Melissa, unul dintre cei doi tour guides care ne va insoti.

Suntem cazati in Greenwich, Daniel Defoe Halls, in camere single in conditii excelente. Asa cum stiti este locul pe unde trece Meridianul Zero, dar si noi grupul de copii din Romania ! In prima zi am explorat imprejurimile, iar seara dupa cina copiii au avut activitati interactive.

Ieri am vizitat Tower of London, British Museum si Covent Garden. In Tower of London am vazut bijuteriile regale, in British Museum zona egipteana si nu numai, iar in Covent Garden am simtit aerul cultural emanate de cele peste 20 de sali de teatru aflate in zona.

Copiii s-au integrat bine, socializeaza cu ceilalti participanti din tabara internationala de vara si comunica cu „British people” din Londra šŸ™‚

Va lasam sa va delectati cu primele noastre poze din tabara de vara din Anglia deocamdata si vom reveni pe parcurs cu noutati.

Cu drag,

Gabriela C (group leader) si trupa de 7 MirunettesĀ ?

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara din Anglia, puteti accesa albumele foto de peĀ FacebookĀ sauĀ Google PhotosĀ care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu noi fotografii!

Tabara limba engleza 3 Capitale Mirunette 2017 Londra

Tabara limba engleza 3 Capitale Mirunette 2017 Londra