Tabara de limba germana Blossin, Berlin – Mirunette 2017 (4)

tabara Berlintabara Berlin

Tabara Berlin – Mirunette 2017

Dragi parinti,

Desi vremea a fost tare neprietenoasa azi, ploaia nelasandu-se dusa deloc, excursia noastra la Berlin a fost extrem de frumoasa.

Mai intai am vizitat turnul televiziunii, unde am urcat pana la 208 metri cu un lift care avea o viteza de 6 metri pe secunda, apoi am admirat, in ciuda cetii, panorama orasului Berlin, am facut poze, am citit despre cele mai cunoscute obiective turistice si am aflat informatii noi despre capitala Germaniei.

 

Segmentului cultural i-a urmat desigur si cel comercial, mai asteptat decat oricand. Am fost dusi in mall-ul Alexander, unul dintre cele mai celebre din Berlin, situat chiar in Alexanderplatz, unde am putut admira si Marienkirche sau Weltzeituhr. Odata ajunsi in mall am primit 2 ore libere de cumparaturi, in grupe de minim 3 persoane. A fost o experienta draguta si fiecare a plecat de acolo cu macar un item.

Pentru ca seara se apropia vertiginos, am plecat catre campus unde eram asteptati cu masa si cu o seara de film, pentru cei care inca nu erau gata sa capituleze in fata somnului.

A fost o zi plina dar a meritat din plin. Maine si vremea va fi mult mai frumoasa si astepam cu nerabdate activitatile.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Dapfni & Trupa ?

 

tabara Berlin

tabara Berlin