Tabara de limba Engleza New York, Fordham University 2017 – Mirunette (3)

New YorkNew York

The day we MET real contemporary art, New York

Dragii noștri,

Astazi a fost o zi senzationala, am fost incantati sa vizitam the Metropolitan Museum of Art (MET), New York, unde spre deosebire de alte tabere din alți ani, toți copiii au fost fascinați: fie de picturi celebre (van Gogh, Renoir, Monet etc.), de Balerinele lui Edgar Degas, dar și de opere moderne precum tablorui de Jackson Pollock sau Mark Rotko.

Tot in muzeu, cei pasionați de moda au avut parte de o călătorie unica in lumea creatoarei Rei Kawakubo de la Commes des Garçons, avand ocazia sa admire creatii vestimentare indraznete si neobisnuite.

Copiiilor nu le-a scapat niciun secret al MET-ului si, explorand cladirea in intregimea ei, au descoperit terasa de deasupra muzeului care a tăiat respirația celor care au avut răbdare sa urce pana acolo: i-a intampinat priveliștea superba a Manhattan-ului si Central Park.

Am avut apoi un sneak peek din Times Square unde ne-au orbit reclame care mai de care mai mari și luminoase. Ne aflam, intr-adevar, in inima New York-ului!

A urmat o cina tipic americană la Hard Rock Cafe din Times Square, unde intreaga istorie a muzicii rock a prins viata sub ochii nostrii, sub forma posterelor si pozelor semnate de trupe renumite sau a chitarelor expuse care au apartinut unor faimosi cantareti (de exemplu, Paul McCartney).

Vremea a fost de partea noastră pe durata întregii zile: a ieșit soarele și ne-a încălzit de-a lungul drumetiei noastre.

Deja după doar doua zile petrecute pe tărâm american am început sa prindem gustul tărâmului tuturor posibilităților!

Maine dimineața ne pregătim pentru orele de limba engleza pentru ca apoi sa trecem la „Empire state of mind”….

„Now you’re in New York

These streets will make you feel brand new

Big lights will inspire you

Let’s hear it for New York

New York, New York…..!”

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara, puteti accesa albumele foto de pe Facebook sau Google Photos, care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Va pupa Mirunetii mari și mici xx

New York

New York

New York

New York

New York

New York