Tabara de limba Engleza Miami Barry 2017 Mirunette (4)

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Dragii nostri parinti,

Am inceput si saptamana nr 2 in tabara de la Miami Barry 2017, ce rapid au trecut zilele. Dupa un weekend intesat cu plimbari, luni am avut parte doar de cursuri, iar seara am petrecut-o, incercand sa ne racorim, la piscina.

Marti am participat la University Day, unde timp de o ora Centre Manger si Directorul de la Admissions de la Universitatea Miami Barry ne-au introdus in procesul de aplicare la universitate in US, cu cat timp inainte trebuie sa ne pregatim, care sunt pasii de aplicare, care sunt costurile, ce imprumut putem obtine si cum sa luam cea mai buna decizie.

Fiind o dimineata relaxanta in tabara de la Miami Barry, copiii au preferat sa o petreaca in camera, odihnindu-se, pana la masa de pranz. La ora 13.00 am plecat in prima excursie din programul acestei saptamani, Seaquarium. Ne-am bucurat cu totii de spectacolele la care am participat: show cu delfini, show cu delfinii Flipper, Show cu leii de mare, show cu balena ucigasa (orca). Intre aceste spectacole, am putut sa admiram si diverse specii de pesti, pisici de mare, manatee, in bazine-acvarii immense, dar si crocodili, broaste testoase, si iguane, in spatiile verzi amenajate special in cadrul Seaquarium. A fost o experienta foarte frumoasa, toti am fost entuziasmati de ceea ce am vazut. Seara am incheiat-o cu o cina pe cinste la Hard Rock Café, din Miami Bayside (prima Hard Rck Café a aparut la Londra, in 1972, infiintata de Eric Clapton), avand timp apoi sa ne plimbam fie la shopping, fie sa admiram peisajul din port – Miami Marina si cladirile zgarie nori din centrul orasului.

Miercuri, am participat la cursurile de engleza atat dimineata, cat si dupa-amiaza, iar dupa cina am avut privilegiul de a vedea South Beach by night:). Multe lumini, plimbare pe plaja, o repriza scurta de shopping sau relaxare la o terasa, fiecare a putut sa faca ce a simtit ca i se potriveste:).

Va lasam cu imaginile care speram sa va incante si sa va confirme relatarile noastre.

Cu drag, group leaderii Dana & Iuliana,

Pentru a fi la curent cu ce se intampla in tabara de la Miami Barry 2017, puteti accesa albumele foto de pe Facebook, sau Google Photos care vor fi actualizate pe parcursul taberei cu cele mai noi fotografii!

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017

Tabara Limba engleza Miami Barry 2017