Tabara Anglia – Poze aeroport (tabara limba engleza Cambridge University) – I

DSC01493

Dragi parinti,

Ne bucuram sa va spunem ca am ajuns cu bine ieri dupa-amiaza in Cambridge! Chiar de la aterizarea pe aeroportul Heathrow am experimentat capriciile vremii englezesti, insa cele cateva turbulente de la finalul zborului nu au reusit sa ne strice buna dispozitie!

Am fost preluati rapid de autocarul care ne-a adus in campus, unde din fericire nu a trebuit sa asteptam foarte mult pana la masa de seara. A urmat apoi o scurta sedinta introductiva cu unul din membrii staff-ului, si apoi activitate de socializare in care studentii nou-veniti in campus (printre care si noi, bineinteles) au facut cunostinta cu studentii care sunt deja aici de 1-2 saptamani.

Tinerii nostri au fost foarte activi, au facut cunostinta si au legat deja prietenii cu studentii din alte tari – se poate vedea foarte bine entuziasmul lor din fotografii! J

Acum copiii sunt la testul de limba engleza, iar dupa masa de pranz vom merge intr-un “walking tour” atat pentru a cunoaste campusul, dar si orasul Cambridge, care ne va gazdui urmatoarele 2 saptamani.

Va lasam in continuare sa va bucurati de fotografiile din albumul Facebook; pe curand!

Cristian & Andreea
Group Leaderi tabara Cambridge

DSC01547 DSC01498 DSC01506 DSC01510
CLICK AICI pentru mai multe fotografii – ultimele poze primite se afla la finalul albumului foto

Mai multe detalii despre taberele in Anglia oferite de Mirunette, aici.