Snow has arrived in Verbier!

Tabara ski Verbier - snow has arrivedTabara ski Verbier - snow has arrived

Snow has arrived! Nu numai la noi, dar si in Verbier – statiunea exclusivista din Elvetia care este gazda taberei internationale de ski si snowboard din vacanta intersemestriala!

In Verbier ninge deja de cateva saptamani, ceea ce inseamna ca un strat proaspat de zapada a acoperit deja cei 400 km de partii care alcatuiesc domeniul de ski 4-Vallees!

Practicantii experimentati ai sporturilor de iarna se pot bucura de privelistea spectaculoasa de pe Mont Fort (3330 m altitudine) catre Mont Blanc sau Matterhorn! Incepatorii vor face primele exercitii la baza partiilor, intr-o zona sigura, amenajata special pentru ei chiar la marginea statiunii!

Tabara de iarna de la Verbier ofera foarte multe beneficii participantilor: comunitate internationala, atmosfera pozitiva si distractiva, cursuri de ski sau snowboard cu monitori specializati si destinatii atragatoare care se pot vizita in cadrul excursiei de o zi intreaga: sediul ONU de la Geneva, sediul CERN (acceleratorul de particule), Fabrica de ciocolata Cailler sau Chateau de Chillon, un castel pitoresc aflat chiar pe malul lacului Geneva!

Lista de inscrieri este deschisa doar pana la 28 noiembrie, astfel ca va invitam sa ne contactati cat mai curand pentru rezervarea locului!