Scoli de vara pentru copii. Studii in strainatate. De ce sa alegem o tabara in strainatate?

Taberele de limba engleza in strainatate reprezinta o alternativa pentru intelegerea si aprofundarea unei limbi straine in vacanta de vara.
Timpul petrecut intr-o astfel de tabara va ajuta pe orice copil sa comunice, sa socializeze si sa isi imbunatateasca vocabularul. Este bine de stiut faptul ca invatarea unei limbi straine este importanta pentru orice copil, iar taberele scolare in strainatate reprezinta alternativa ideala la sistemul de discipline teoretice scolare din Romania.
Asadar, in taberele de limbi straine internationale interactioneaza copii din intreaga lume, care comunica foarte bine, depasind bariera lingvistica rapid, usor si natural.

Puteti alege din paleta de tari ce ofera tabere de limba straina: Anglia, Franta, Germania, SUA, Spania, China, Elvetia, Portugalia, Rusia, Italia, Grecia.

In afara programului standard de cursuri de limbi straine pe care o astfel de tabara in include, copiii beneficiaza de o multitudine de evenimente culturale, sportive si de divertisment: concursuri, seri tematice, spectacole, teatru, sporturi diverse, vizite de muzee, tururi de orase etc.

Toti copiii care au participat la cel putin o astfel de tabara in strainatate confirma faptul ca o limba straina se invata cel mai bine in tara in care este vorbita nativ.

Programele taberelor educationale din strainatate sunt dinamice, cu multe activitati ce ajuta la dezvoltarea personala a copiilor. De asemenea, campusurile pot avea piscine, sali de sport, locuri de joaca, studiouri de arta, centre cu tehnologie de ultima ora, multimedia, terenuri de tenis, fotbal, volei etc.

Vezi oferta actualizata de tabere in SUA.