Studiul in UK: scoli, colegii si universitati internationale

Scoli, colegii si universitati internationale

Sistemul de invatamant din Marea Britanie este unul dezvoltat si renumit la nivel international. Sa studiezi in Marea Britanie inseamna sa ai oportunitatea de a intra in lumea speciala a universitatilor precum University of Oxford, University of Cambridge, University College of Londra si multe altele.
Avantajele de a studia in Marea Britanie:
–  scolile, colegiile si universitatile din Anglia au programe de studiu ce se supun constant controlului calitatii academice.
–  diplomele de calificare si universitare sunt printre cele mai cunoscute si respectate la nivel international
–  portile pentru studiul in Marea Britanie sunt deschise elevilor si studentilor straini (deci si romani) de sute de ani, astfel ca exista o traditie deosebita in organizarea programelor de studiu, a taberelor educationale internationale de vara.
– scolile de vara si taberele internationale reprezinta pentru copii o etapa initiala excelenta pentru studierea limbii engleze, precum si pentru dezvoltarea personala.
– datorita unei palete mari de programe si tabere internationale, precum si a campusurilor si scolilor, respectiv universitatilor, studiul limbii engleze este disponibila pentru diverse grupe de varsta: de la copii de 7 ani pana la tineri de 25 de ani.