Retrospectiva Taberelor Mirunette Education 2023 – Partea I

Tabere Internationale Mirunette EducationTabere adolescenti uk si sua

Suntem incantati sa va invitam la o fascinanta retrospectiva a taberelor Mirunette Education 2023. Peste 600 de tineri entuziasti, cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, se pregatesc cu nerabdare pentru o experienta internationala de neuitat in aceasta vara. Cu nerabdare si curiozitate, primele grupuri Mirunette Education si-au inceput calatoria spre destinatiile alese din Marea Britanie si SUA. Impreuna, sa descoperim momentele speciale si amintirile pline de emotie traite de acesti tineri exploratori in cadrul acestei experiente deosebite!

Tabara Fotbal Chelsea FC Foundation – Lancing College, Anglia

Copiii s-au bucurat de fotbal intr-o locatie superba, alaturi de alti micuti din alte tari. Programul taberei a fost unul extrem de organizat cu trezirea la 7.45, mic dejun la 8:15, sesiune de antrenamente de la 9:00 la 12:00, pranz la 12:30, a doua sesiune de antrenamente de la 14:00 la 17:00, cina la 17:30, apoi activitati de socializare, timp liber si stingerea la ora 22:00.

Toti participantii au primit un kit de joc de la FC Chelsea, au fost separati pe grupe de varsta si au avut parte de 2 antrenori dedicati. Pe langa antrenamente si activitati, micii jucatori au vizitat Stamford Bridge Stadium si s-au bucurat de BBQ in aer liber.

La final, unii dintre ei au fost si premiati, Mateo – player of the course si Thomas – most improved.

Participantii s-au intors in siguranta acasa. Ne bucuram sa-i fi insotit pe fotbalistii viitoarei generatii, le dorim mult succes si ii asteptam si vara viitoare!

Tabara Fotbal Chelsea FC Foundation – Lancing College, Anglia 2023
Tabara Fotbal Chelsea FC Foundation – Lancing College, Anglia 2023
Tabara Fotbal Chelsea FC Foundation – Lancing College, Anglia 2023

Tabara de Vara Epsom College – Anglia

Timp de doua saptamani, copiii au vizitat pe deplin Londra. In cadrul unui tur cu autobuzul turistic, participantii au reusit sa bifeze Tower Bridge, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace si Hyde Park. Nu a lipsit nici celebra croaziera pe Tamisa sau povestile si activitatile cu participanti din alte tari. Grupul nostru de la Epsom s-a bucurat si de o excursie de weekend in Oxford si Brighton unde au admirat panorama din Turnul Brighton i360. Serile au fost pline de activități pentru toate gusturile: fotbal, badminton, tenis de masă, baschet, volei și disco!

Participantii au participat si la cursurile de limba engleza impreuna cu profesori nativi pentru care au primit la final si un certificat de limba engleza.

Copiii s-au intors cu bine acasa iar noi ne bucuram sa le fi fost alaturi pentru aceasta experienta britanica autentica.

Tabara de Vara Epsom College – Anglia 2023

Tabara Pitzer College – Los Angeles, SUA

Primul nostru grup din SUA a plecat la Pitzer College in Los Angeles SUA. Dupa o calatorie de 12 ore, adolescentii au ajuns obositi dar nerabdatori in campusul colegiului Pitzer din suburbia Claremont din California.

Prima zi a fost de acomodare in campus si socializare cu ceilalti participanti. A doua zi de tabara grupul a plecat spre Long Beach si Huntington Beach unde cativa curajosi au facut si o baie in apa rece a Oceanului Pacific. A treia zi de tabara a fost plina de activitati in campus si s-a incheiat cu o tura de shopping in apropierea campusului.

Urmatoarea zi, participantii au plecat catre fabulosul Las Vegas unde s-au plimbat pe celebrul Las Vegas strip, au facut o excursie la The Venetian unde au crezut pentru o clipa ca se afla in Italia, au urmarit spectacolul de fantani de la Belaggio si au avut parte de o experienta Americana autentica la Hard Rock Café.

Dupa Las Vegas a urmat mult asteptata excursie la Grand Canyon. Dupa o calatorie de 4 ore cu bus-ul au facut sute de poze grandiosului Canion.

Ni s-a spus ca experienta lor din aceasta tabara nu poate fi descrisa in cuvinte, asadar, vom lasa pozele sa vorbeasca de la sine.

Tabara Pitzer College – Los Angeles, SUA 2023
Tabara Pitzer College – Los Angeles, SUA 2023
Tabara Pitzer College – Los Angeles, SUA 2023
Tabara Pitzer College – Los Angeles, SUA 2023
Tabara Pitzer College – Los Angeles, SUA 2023