Mirunette Language Competition 2023 – Câștigătorii celei de a 11-a ediție

Concurs limba englezaMirunette Education

Mirunette Education, lider în domeniul taberelor educaționale și dezvoltării lingvistice pentru copii și adolescenți, are plăcerea de a anunța câștigătorii celei de a 11-a ediții a concursului național de limba engleză, Mirunette Language Competition 2023. Concursul, desfășurat pe parcursul perioadei 1 martie – 1 iunie 2023, a adunat câteva mii de elevi talentați, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, din întreaga țară, care s-au străduit să-și demonstreze abilitățile și creativitatea în limba engleză.

După etapele eliminatorii riguroase și evaluarea atentă a tuturor participanților din cele două grupe de vârstă, 10-13 ani și 14-17 ani, ne bucurăm să anunțăm că următorii elevi au obținut cele mai remarcabile rezultate în ediția a 11-a a concursului national de limba engleză, Mirunette Language Competition.

Marele Premiu: tabere internaționale de excelență în Marea Britanie, care oferă o experiență culturală și lingvistică de neuitat, seturi de cărți oferite de Editura Humanitas și bilete de intrare la Castelul Cantacuzino și Dino Parc Rasnov.

  • Radu Ștefan Marincea (10-13 ani) – Liceul Teoretic Internațional de Informatică, București.
  • Ariana Mancas (14-17 ani) – Colegiul Național „Vasile Goldiș”, Arad.
Radu si Ariana, Castigatorii Mirunette Language Competition 2023

Locul al II-lea: examene Cambridge ENGLISH oferite de British Council, consolidând astfel competențele lor lingvistice și deschizându-le uși către oportunități academice și profesionale ulterioare, seturi de cărți oferite de Editura Humanitas, jocuri de la Ideal Board Games și bilete de intrare la Castelul Cantacuzino și Dino Parc Rasnov.

  • Sofia Manta (10-13 ani) – Școala Gimnazială nr. 4 “Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa, Dâmbovița.
  • Denisa Sav (14-17 ani) – Școala Gimnazială Nr. 56, București.
Câștigătorii Mirunette Language Competition 2023 – Grupa de Vârstă 10-13 ani

Locul al III-lea: seturi de cărți oferite de Editura Humanitas, care vor inspira pasiunea pentru lectură și vor contribui la dezvoltarea continuă a abilităților de comunicare în limba engleză, invitații la film de la Happy Cinema, jocuri de la Ideal Board Games și bilete de intrare la Castelul Cantacuzino și Dino Parc Rasnov.

  • Theodora Ștefania Rădulescu (10-13 ani) – Liceul Teoretic “Alexandru Vlahuță”, București.
  • Victor Constantin Robea (10-13 ani) – Școala Gimnazială Smart Kids, București.
  • Alexia Butu (14-17 ani) – Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”, Buzău.
  • Bianca-Maria Nan (14-17 ani) – Colegiul Dobrogean “Spiru Haret”, Tulcea.
Câștigătorii Mirunette Language Competition 2023 – Grupa de Vârstă 14-17 ani

De asemenea, dorim să îi felicităm pe toți participanții care au luat parte la concurs și care au demonstrat angajamentul și talentul lor, cât și creativitatea în limba engleză. Eforturile lor sunt cu adevărat demne de apreciat. Vă așteptăm pe toții la următoarea ediție!

Mirunette Language Competition a devenit un eveniment anual de referință în domeniul educației lingvistice în România, cât și în rândul concursurilor naționale de limba engleză. „Suntem încântați că an de an putem contribui la dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză a elevilor din întreaga țară și la încurajarea lor de a-și urmări pasiunile și aspirațiile academice, de a ieși din zona lor de confort și de a-și demonstra creativitatea în fața colegilor și a profesorilor lor”, spune Daniela Pavoni, CEO Mirunette Education.

Sponsorii concursului au fost:

  • Mirunette Education: tabere de o săptămână în Marea Britanie, vouchere la Harry Potter Studios din UK, vouchere de reducere la taberele internaționale Mirunette și produse promotionale (tricouri, rucsacuri, etc).
  • British Council: examene Cambridge de testare a nivelului de limba engleză, acceptate de instituțiile educaționale la nivel internațional, materiale promotionale British Council (tricouri, agende, etc).
  • Editura Humanitas: cărți și cadouri pentru toți finaliștii.
  • Dino Parc Râșnov: 20 de bilete (a cate 5 persoane) de intrare în parc.
  • Castelul Cantacuzino: 20 de bilete de intrare la castel.
  • Ideal Board Games: 10 jocuri de societate.
  • Happy Cinema: 5 invitații duble la film.

Mulțumiri speciale Opera Comica pentru Copii pentru găzduirea festivității de premiere în salonul Mozart.

Vă așteptăm anul viitor la următoarea ediție Mirunette Language Competition!