Descopera-ti cariera in cadrul unui program de internship la Londra

Internship la LondraProgram de internship 2023

Simti ca presiunea de a-ti alege un domeniu de studiu este enorma? Pentru a usura aceasta decizie noi venim cu cea mai buna solutie: un program de internship la Londra. Acesta este ideal pentru cei ce doresc sa invete cat mai multe despre un anumit subiect inainte sa isi inceapa cariera.

Poti alege intre 19 subiecte, de la psihologie, la medicina si chiar arta, sigur exista un program potrivit nevoilor tale. Orice domeniu ai alege, calitatea servicilor este la fel de ridicata, cu un staff bine instruit si profesionisti capabili. Ei isi folosesc resursele si cunostintele pentru ca participantii sa aiba o experienta minunata.

Peste 20 de adolescenti au apelat la programul de internship la Londra in vara 2022, de unde s-au intors cu cunostinte noi si aminitiri de neuitat. Am decis sa impartasim feedback-ul lui Calin, participant interesat de ‘Investment Banking’, pentru a intelege mai bine in ce consta programul de 15 zile.

ME: Cum ai ajuns la acest program de internship la Londra?

C.S: Tatal meu a fost cel care a venit cu propunerea, dupa ce a vazut programul pe site-ul Mirunette Education. Stia ca imi doream sa particip la un astfel de internship, dar pana in acel moment nu gasisem nimic asemanator.

ME: Ce te-a determinat sa alegi acest program?

C.S: Mereu am fost fascinat de lumea finantelor, lucru ce m-a determinat sa aleg programul de ‘Investment Banking’, cu intentia de a afla cat mai multe despre domeniul in care vreau sa profesez.

ME: Cum a fost experienta ta acolo? Incepand de la organizare pana la lucrurile pe care le-ai invatat de la profesionistii prezenti in cadrul internship-ului?

C.S: Organizarea mi s-a parut foarte buna, mereu exista cineva disponibil sa ne ajute in caz ca aveam intrebari sau nelamuriri. In timpul activitatilor din afara campusului, cei din staff erau foarte atenti ca toti participantii sa fie supravegheati. Profesionistii din cadrul programului sunt extrem de experimentati in domeniul ‘Investment Banking’, astfel castigand respectul si atentia tuturor studentilor.

ME: Care au fost top 3 lucruri pe care le-ai invatat?

C.S: Cel mai important lucru pe care l-am invatat este determinarea valorii unei companii, ce a stat la baza informatiilor primite in cadrul internship-ului. O alta notiune foarte importanta este cea a pericolului robotilor de investitii: am fost invatati cum sa investim cu prudenta si cum sa ne folosim de acesti roboti pentru a genera mai mult profit. In ultimul rand, am invatat despre importanta networking-ului in acest domeniu de activitate.

ME: Simti ca acest internship ti-a oferit o idee mai clara cu privire la viitoarea ta cariera?

C.S: Desigur, acum sunt ferm convins ca vreau sa lucrez in acest domeniu si ma simt mult mai pregatit pentru a-mi incepe cariera in viitor.

ME: Ai recomanda acest internship? De ce?

C.S: Recomand acest internship tuturor persoanelor interesate de investitii. Chiar daca nu sti prea multe despre acest domeniu, programul ofera toate informatiile necesare pentru a intelege notiunile de baza. Este nevoie de un nivel bun de limba engleza, pentru a intelege termenii ce iti sunt prezentati. In plus trebuie sa fi pregatit pentru zile lungi si intense. Cu toate acestea, acest internship este o experienta minunata, care te responsabilizeaza si iti dezvolta cunostintele despre domeniul tau preferat.

Bonus! Nu rata ultimele zile cu discount de 15% reducere la programele de internship!

Alege-ti subiectul si inscrie-te!