Oferta promotionala Mirunette – cu un pas mai aproape de Bristol

Oferta promotionala Mirunette - Tabara Clifton ColloegeClifton College, Bristol

Oferta promotionala Mirunette continua. Inscrie-te pana pe 5 Martie in tabara la Cambridge, Bristol sau Oxfordshire si vei beneficia de un discount in valoare de 100 GBP din pretul total al taberei.

Saptamana aceasta ne vom concentra asupra unuia dintre programele noastre preferate, tabara de grup de la Clifton College, Bristol. Pe langa renumele in mediul academic, orasul Bristol ofera una dintre cele mai eclectice atmosfere din marea Britanie. Cu institutii academice de renume precum Clifton College si influente artistice stradale create de insusi Banksy (artist grafitti, nativ al orasului), orasul Bristol ofera cu siguranta nenumarate momente memorabile pentru orice impatimit al culturii britanice.

Programul taberei de vara se desfasoara in cadrul campusului Clifton College, colegiu ce a gazduit si pregatit unele dintre cele mai influente personalitati din cultura britanica inca din 1862. In ciuda varstei sale, Colegiul Clifton ofera facilitati moderne care iti sunt puse la dispozitie pe toata durata taberei. Mediul academic de renume si atmosfera ce ofera inspiratia necesara procesului de invatare ne determina sa consideram aceasta tabara esentiala fiecarui pasionat de limba engleza.

Ce ofera concret o tabara in Bristol?

In ceea ce priveste cursurile de limba engleza disponibile in program, ne vom asigura ca vor fi atat utile in perfectionarea personala si profesionala cat si interactive si incitante. Vei avea parte de 20 lectii de cursuri de limba engleza acreditate British Council, predate de vorbitori nativi si specialisti in domeniu, persoane prietenoase care iti vor facilita experienta de invatare si vor avea ca prioritate sa te inspire si sa te determine sa te simti binevenit in tabara.

Stai linistit, tot efortul depus nu va trece neobservat, deoarece la finalul cursului vei primi un certificat de absolvire, dar si un raport de evaluare, care mai mult ca sigur vor fi de folos in viitor.

Cazarea se face in camerele de camin ale colegiului si vor fi impartite cu colegii tai de tabara romani. Supravegherea se face 24/24, iar in ceea ce priveste mesele, acestea sunt servite in cadrul cantinei campusului. In cazul excursiilor, panzul este oferit la pachet.

Activitatile extracurriculare – garantia unei experiente reusite!

Tabara nu ar avea acelasi farmec daca nu ar include si o serie bogata de activitati extracurriculare, nu? In cadrul taberei de vara de la Clifton College vei avea parte de suficiente momente de socializare cu ceilalti participanti de nationalitati diferite prin sesiunile de sport (fotbal, tenis, volley) si activitatile de seara precum karaoke, scavenger hunt sau talent show. Activitatile vor fi repartizate pe grupe de varsta. Astfel tinerii (13-17 ani) vor putea participa la sesiunile de dupamiaza si seara, iar juniorii (8-12 ani) dimineata.

De asemenea am pregatit pentru tine excusii atat in Bristol cat si in alte puncte reprezentative Marii Britanii pentru a ne asigura ca te vei familiariza cat mai usor cu stilul de viata din Regat. Te asteapta un Bus Tour de jumatate de zi in Bristol, urmat de doua excursii de jumatate de zi in Bath si Cardiff, iar la final poti trece in istoricul calatoriilor tale cele doua excursii de o zi intreaga in Londra si Oxford.

Suna bine, nu? Rezerva-ti un loc in Tabara Internationala de Grup 2020 – Clifton College si beneficiaza de oferta promotionala Mirunette !