Testimonial Mirunette Language Competition 2019

Testimonial Mirunette Language Competition

Ultimul testimonial Mirunette Language Competition este aici! Dorim totusi sa incheiem corespunzator seria povestilor de succes ale castigatorilor MLC, publicand gandurile si experientele tuturor castigatorilor, fie ca ne referim la elevi sau la profesori!

„Marturisesc ca m-am distrat nespus in tabara de la Oxford! Acolo am format prietenii de lungă durată, nu doar cu cei din grup, ci și cu persoane din alte țări. Excursiile la care am luat parte m-au ajutat sa inteleg mai bine cultura si obiceiurile britanice. Experienta unei tabere in strainatate m-a ajutat in a intelege mai bine anumite dorinte si aspiratii!

Mulțumesc Mirunette pentru posibilitatea pe care mi-a dat-o, de a ajunge într-un final în Anglia.”

Marisa Dobrescu, testimonial Mirunette Language Competition 2019 – castigator al categoriei 10-13 ani.

„A fost o experienta unica, care a trecut pana sa isi dea cineva seama. M-am imprietenit cu multi oameni atat din Romania, cat si din mediul international. Staff-ul a fost super dragut si amabil, desi unele activitati erau boring, reuseau sa faca lucrurile interesante ca sa se distreze majoritatea lumii.

Sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta oportunitate. Multumesc Mirunette, dar si Group Leader-ului care a avut rabdare cu noi si a facut tot posibilul ca totul sa fie bine. ❤!”

Elena Crisan, testimonial Mirunette Language Competition 2019 – castigator al categoriei 14 – 17 ani.

„Nu ne mai ramane decat sa le multumim celor de la Mirunette Education pentru generozitatea si profesionalismul lor si pentru deosebitul merit de a sustine tinerele valori in formarea lor ca elevi si ca oameniIn calitate de Group Leader, pot sa confirm cu toata convingerea ca orice efort a meritat. Acesti tineri au dovedit in fiecare zi un imens potențial intelectual si uman. Ne-au facut cinste si ca indivizi, si ca grup.

Intr-un mod discret si modest, Romania a mai castigat un vot de incredere si de recunoastere internationala prin ei.”

Ana Maria D. castigator Mirunette Language Competition 2019 – categoria profesori.