Mirunette Education – informatii esentiale pentru parinti

Mirunette Education - informatii esentiale pentru parinti

Mirunette Education considera ca misiunea si valorile sale sunt extrem de importante atat in cadrul echipei noastre cat si in relatia cu clientii care ne aleg serviciile.

Credem in continuare in beneficiile experientelor internationale experimentate de la o varsta frageda si incurajam dezvoltarea personala a copiilor intr-un mediu multicultural, competitiv si care sa le permita sa invete sa devina independenti si sa se echipeze corespunzator pentru viitor.

Desi ne confruntam cu o situatie fara precedent odata cu aparitia virusului COVID – 19 (coronavirus) si instituirea starii de urgenta in Romania, intelegem totodata ca aceasta este in fapt o masura administrativa care ne indeamna la solidaritate, empatie si calm.

Multumim tuturor parintilor si profesorilor care au fost alaturi de noi in aceasta perioada si care ne-au trimis mesaje de incurajare. Apreciem enorm ca au ales sa nu ne preseze cu intrebari fara raspuns si solicitari premature avand in vedere timpul lung ce a mai ramas pana la inceperea taberei.

Atat noi, cat si multi parinti care aleg sa-si trimita copiii in taberele noastre de vara, suntem convinsi ca se vor gasi modalitati si solutii astfel incat dezvoltarea copiilor sa nu fie afectata intr-o lume care este momentan cuprinsa de panica si incertitudine.

Dorim sa asiguram parintii, copiii si profesorii ca tratam cu responsabilitate si transparenta situatia de fata si speram ca se va rezolva util pentru a nu afecta programul de la vara. La fel ca in ultimii 16 ani, siguranta copiilor este primordiala pentru Mirunette Education si vom urmari cu prioritate interesele dvs. pentru care va suntem alaturi.

In ultima decada am trecut prin multe astfel de crize internationale pe subiecte ce au tinut de sanatatea globala sau de securitate. Avem incredere, ca de fiecare data intr-o astfel de criza, ca este important sa ne pastram calmul, sa nu luam decizii pripite, sa respectam ordinele autoritatilor si sa fim alaturi unii de ceilalti, chiar si de la distanta.

Pastram in permanenta legatura cu partenerii nostri externi din Marea Britanie, Germania, Franta, Spania si SUA si impreuna cautam deja cele mai bune solutii in caz de escaladare situatie si urmarea unei politici flexibile de anulare, daca va fi cazul.

Optimismul este cea mai buna arma pe care o avem in astfel de momente de neliniste. Masurile luate de partenerii externi Mirunette sunt toate in interesul elevilor din campusurile scolilor unde se vor desfasura taberele noastre in lunile Iulie-August. De la masuri ce tin de limitarea mobilitatii elevilor, la masuri de igiena, dezinfectare si curatenie sporite.

Toti partenerii nostri, unii din tari mai afectate decat Romania, ne-au transmis ca experienta lor in a se fi confruntat cu astfel de crize in trecut ii ajuta acum sa treaca cu bine peste aceasta perioada. Partenerii Mirunette Education sunt bine pregatiti pentru a se confrunta cu o astfel de criza globala si au luat deja toate masurile necesare ce se impun la acest moment pentru a-si proteja elevii, staff-ul si scolile/campusurile in care se desfasoara acum cursuri sau/si se vor desfasura taberele noastre la vara.

Pentru a trece cu totii bine de aceasta perioada apelam la calmul si intelegerea voastra si rabdarea de a urmari cu totii ce se intampla in continuare. China, tara de unde a pornit virusul, se afla dupa mai putin de trei luni intr-un scenariu pozitiv, iar lucrurile tind sa se imbunatateasca semnificativ.  

Autoritatile din Romania au luat masuri stricte pentru a impiedica o evolutie negativa a lucrurilor, iar noi facem tot posibilul sa respectam aceste decizii, adaptandu-ne ca o echipa unita si determinata sa fie in continuare prezenta pentru toti clientii Mirunette.

Nu avem altceva de facut decat sa asteptam, sa petrecem timpul acesta la adapost, sa respectam toate regulile de securitate si igiena si sa ne asiguram ca vom iesi din primavara cu bine si ne vom revedea la vara, in tabara!

Intre timp, va rugam sa va informati numai din surse oficiale si sa urmati cu strictete recomandarile autoritatilor.

Pastram legatura si va ramanem la dispozitie!

Echipa Mirunette