Jocurile Video – curs online de programare

Jocurile video - curs online de programare

Jocurile video acapareaza o mare parte a industriei online si reusesc cu usurinta sa ne capteze atentia in viata de zi cu zi prin tehnici inovative ce imbunatesc atat perspicacitatea si viteza de reactie a jucatorului cat si calitatea unei dupamiezi petrecute acasa. Inca de la lansarea primului joc video de “X si O” la finalul anilor ’50, jocurile video au devenit un subiect tot mai abordat de persoane de toate varstele, ajungand in prezent un domeniu solid pe piata care gazduieste nenumarati programatori talentati in drumul spre o inovatie continua si invatare alternativa.

Cursul “Coding & Game Development in Limba Engleza” oferit de Mirunette Education te va pune in rolul tanarului programator, care ghidat de un profesor de specialitate din strainatate, va reusi sa inteleaga si sa dezvolte propriile creatii virtuale interactive. Bineinteles, ne referim aici la jocurile video pe care le indragim si pe care dorim sa le adaptam dupa propriile noastre reguli.

Cursul se adreseaza unui segment larg de varste (7 – 19 ani) si nu necesita cunostinte anterioare in programare. Ne vom asigura ca vei avea cadrul perfect pentru a te familiariza cu tot procesul de la 0.

Alaturi de profesorul tau, vei strabate online parti esentiale ale procesului de programare de jocuri video, invatand principale limbaje de programare precum Python, C# si multe altele.

Pe parcursul celor 5 sau 12 lectii vei invata sa dezvolti un joc folosind Scratch, te vei distra invatand sa creezi propria ta harta in Minecraft si vei dezvolta si lansa propriul tau joc video folosind Roblox Studio. Suna tentant si pentru tine? Sa stii ca lista de “lectii” nu se opreste aici. Impatimitii jocurilor de fotbal vor fi incantati sa auda ca isi vor putea realiza propriul joc de tip Fotbal 3D in renumitul game engine Unity (cei care stiu deja ce este vor primi un plus de XP).

Scopul acestui curs este sa iti permita accesul la resurse de specialitate care nu sunt disponibile in scoli si care te vor ajuta sa intelegi mai bine industria dezvoltarii jocurilor video.

Domeniul este unul amplu, prin urmare dorim sa ne asiguram ca vei primi atentia necesara din partea profesorului tau. Din acest motiv cursurile se desfasoara in format 1:1 in care vei avea ocazia sa inveti interactionand cat mai mult cu cadrul didactic pentru a-ti perfectiona abilitatile.

Astfel te vei distra, vei invata mai multe despre un domeniu fascinant, iti vei perfectiona cunostiintele de limba engleza, iar la final vei primi un raport personalizat privind structura cursului si progresul tau, care iti va imbunatati considerabil atat experienta cat si CV-ul in viitor.

Player one. Ready?