IELTS/Toefl – Pregatire online cu Mirunette

IELTS/TOEFL - Pregatire online cu Mirunette

IELTS si TOEFL sunt principale metode de testare a cunostintelor de limba engleza care iti ofera un certificat necesar admiterii la universitate oriunde in lume. Nu este de mirare ca aceste calificari au devenit in timp subiecte tot mai discutate. Pe langa importanta lor in mediul academic, certificatele IELTS si TOEFL iti pot facilita drumul spre cariera dorita, prezenta lor fiind recomandata si recunoscuta de prinicipalii angajatori multinationali de pe piata.

Mirunette doreste sa vina in intampinarea examenului de limba engleza cu cel mai nou curs online de pregatire pentru examenele IELTS si TOEFL. Astfel vei avea ocazia sa te perfectionezi in ritmul tau pe perioada acestei veri, adaugand un auxiliar educativ activitatilor tale recreative.

Cursul Online de pregatire pentru examenele IELTS/TOEFL se adreseaza tuturor elevilor care intentioneaza sa isi perfectioneze abilitatile de limba straina sub supravegherea specialistilor in domeniu nativi. Pe langa programul flexibil al cursului, prin sistemul de predare 1 la 1, vei avea parte de toata atentia necesara din partea profesorului tau, reusind astfel sa aprofundezi in cel mai placut mod. Printre participantii la acest curs se numara si David care a fost foarte incantat de experienta oferita de profesorul sau. Parintii lui David au lasat o recenzie care ne bucura foarte mult.

“Maine David are ultima ora cu profesorul din Anglia , Nigel A.. Vreau sa va spun ca alegerea a fost foarte buna, profesorul este excelent si a reusit sa stabileasca o legatura foarte buna si eficienta cu David, multumim! Mentionez ca in viitor dorim sa continuam cu acelasi profesor daca programul acestuia ii va permite.” – Ramona P. – Mama lui David

Suntem mereu dornici sa auzim recenziile si comentariile participantilor la programele noastre educationale si le citim cu mare interes, acceptand orice sugestie de imbunatatire a experientei oferite.

Daca doresti sa ai parte de o experienta de invatare si pregatire in limba engleza exemplara, inscrie-te si tu la Cursul Online de Pregatire pentru examenele IELTS/TOEFL!

In conditiile in care ai nevoie de informatii aditionale despre curs, ia legatura cu consultantii Mirunette pentru a afla mai multe!