Feedback la final de concurs „Pasaport pentru exclenta” – mesajul uneia dintre doamnele profesoare castigatoare

 Buna ziua,
  
Ar trebui sa incep prin a va spune ca  experienta de care  am avut parte anul trecut in tabara din Marea Britanie castigata prin participarea la prima editie „Pasaport pentru Excelenta”, a fost impresionanta. Concursul  a fost organizat in cadrul proiectului „Olimpiadele Creativitatii”, Mirunette International Education  fiind partener principal, oferind de fiecare data cu tot dragul tabere educationale internationale la cele mai inalte standarde, atat elevilor cat si profesorilor.   
    
As dori sa mentionez faptul ca mi-am dorit foarte mult sa ajung in Anglia, ca orice alt profesor care iubeste limba lui Shakespeare.Visul mi-a fost implinit , reusind sa castig acest pasaport catre Anglia intr-o tabara unde m-am simtit extraordinar. Conditiile de studiu si cazare au fost excelente,iar activitatile  organizate in cel mai mic detaliu  au bucurat elevii foarte mult .
Incurajata fiind de prima incercare reusita la acest concurs, m-am straduit sa-mi determin elevii sa participe si la editia a II-a, care s-a dovedit a fi organizata cu foarte multa seriozitate, transparenta si inventivitate, cerintele celor trei etape fiind provocatoare si interesante.
Bineinteles ca atractia principala au fost taberele oferite de Mirunette atat in prima editie, cat si in cea de-a doua, initiativa laudabila a celei mai profesioniste echipe cu care am avut ocazia sa colaborez.
Nu trece o zi fara sa nu deschid site-ul agentiei sa vad ce concursuri mai promoveaza, ce simpozioane pentru profesori mai au loc,sau  ce examene de competenta lingvistica organizeaza,  pentru a putea oferi elevilor mei toate posibilitatile de a se afirma  sau castiga macar experienta de care avem atat de multa nevoie in cele mai multe cazuri.
Concluzionand, ma simt cea mai fericita profesoara pentru faptul ca am avut ocazia sa adaug la portofoliul meu personal o alta diploma valoroasa, care cu siguranta imi va deschide noi oportunitati carierei mele.Cosider ca participarea mea intr-o alta tabara anul acesta,va fi benefica atat din punctul de vedere al experimentarii unei noi scoli britanice cat si marele avantaj de a ma afla printre nativi, avand posibilitatea din nou de a-mi exersa limba engleza „la ea acasa”.
Cu siguranta voi participa la viitoarea editie a acestui concurs si recomand elevilor sa i-a parte la aceasta competitie pentru ca vor adauga un mare plus cunostintelor de limba pe care le detin dar si activitatilor  pe care le vor desfasura sub indrumarea celor mai buni profesori.De asemenea inscrierea copiilor intr-o tabara internationala cred ca aduce participantilor oportunitatea de a studia cultura acelei tari si posibilitatea de a aprofunda limba straina, socializand cu celelalte nationalitati din campus.
Felicitari celor implicati in acest proiect si le doresc din suflet realizari frumoase si pe viitor!
Cu toata stima,
Prof.Alina P.