Echipa pe doua roti: Mirunette si Biciclop vin cu surprize si reduceri

Toamna se numara bobocii, iar primavara noi ne numaram prietenii si proiectele frumoase ce le pregatim impreuna cu ei.

Biciclop ne-a fost aproape anul trecut la Mirunette Language Competition si la Amazing Bike Race, venind mereu incarcati cu premii pentru voi! Am organizat un bike race adevarat impreuna, totul din dorinta de aduce zambete pe fetele tuturor.

Povestea continua si anul acesta! Si avem noi surprize si reduceri special pentru participantii la Mirunette Language Competition.biciclop2

 

IMG_3219

In urma colaborarilor anterioare am realizat ca impreuna facem o echipa buna, avem puncte comune si valori in care investim intens.

Ne place de ei, ne place motto-ul dupa care se ghideaza, oferind solutii pentru un stil de viata activ si sanatos la cel mai bun raport calitate-pret:

“Biciclop este sustinator al tinerilor ambitiosi, dornici de afirmare, activi si plini de imaginatie. Suntem mandri ca facem parte din promoterii unor demersuri pro-educatie si sustinem activitatile extracurriculare.”

 

Ei au pregatit cu atentie si dibacie doua biciclete pliabile Koliken Camping special pentru finalistii ambitiosi, creativi si determinati de la Mirunette Language Competition de anul acesta.

Fericitele castigatoare de anul trecut se cunosc dupa zambet:

biciclop6biciclop15

biciclop7

Oamenii prietenosi de la magazinul portocaliu ne-au cucerit prin voiosie si prin bicicletele si trotinetele Razor ce ni le-au pus la dispozitie la Amazing Bike Race. Le-am incercat cate unul, cate doi si chiar mai multi si asta ne face sa ne dorim sa le trecem pragul magazinului lor modern de pe Calea Dorobantilor cat mai des.

Ii gasim online la un click distanta, iar ofertele si promotiile iti intra direct in casuta postala, ca sa fii la curent cu toate noutatile prietenilor nostri, daca te abonezi la Newsletter.

De Paste, Biciclop ne invita la miscare in aer liber. Participantii la Mirunette Language Competition au 15% reducere la toate bicicletele  si la trotinetele pentru copii. Oferta este valabila pentru toate comenzile offline si online date pana pe 13 aprilie.

Parola: „Iepurashu_2015”. Foloseste-o in magazin sau introdu cuponul „Iepurashu_2015” inainte de a finaliza comanda pe site la cumpararea unei biciclete sau trotinete pentru copii disponibila in stoc. Reducerile nu se cumuleaza.

Asa ca e timpul sa iei tu initiativa si chiar sa-ti inviti parintii la plimbari in familie pe doua roti, paleta de produse fiind pe toate dimensiunile si chiar si pe toate gusturile.

Acum e momentul sa alegi cum iti doresti sa te plimbi anul acesta!

biciclop4

Mirunette si Biciclop vor face echipa buna ca si pana acum, venind in intampinarea voastra, investind in tineri, pregatind concursuri si premii pe masura!

“Minte sanatoasa in corp sanatos” va uram!