Alege o tabara individuala, doar cu elevi INTERNATIONALI, in Anglia!

Tabara Engleza Intensiv Anglia

Ai fost deja intr-o tabara internationala de grup in strainatate si te-ai intors cu amintiri extraordinare? Daca raspunsul tau este afirmativ…este momentul sa treci la next level: Taberele Individuale, unde vei simti realmente cum este sa fii elev international si te vei putea integra intr-un grup de elevi de nationalitati diferite de pe intreg globul!

Care sunt beneficiile unei tabere internationale individuale in Anglia?

Iti vei imbogati considerabil nivelul de conversatie in limba engleza, te vei mandri la intoarcerea din tabara cu un vocabular bogat, cu multe expresii actuale, iti vei dezvolta spiritul de independenta si vei invata sa iti asumi responsabilitati, in 2 saptamani cat pentru un an intreg! Toate acestea cumulate, intrucat in taberele internationale individuale…vei pleca pe cont propriu, fara un grup de elevi din Romania si fara insotitor de grup!!! 😀

Gradul de securitate in campus este optim, iar programele sunt excelent structurate, asadar singura ta „grija” este ca vei interactiona exclusiv in limba engleza cu ceilalti elevi internationali, ceea ce este mai degraba, o oportunitate fantastica de aprofundare intr-un mod placut a limbii engleze! 

Recomandarile Mirunette de tabere internationale individuale in ANGLIA:

1. Tabara Internationala Limba Engleza Intensiv – Whitgift School, Londra

Whitgift School este o prestigioasa boarding school britanica, fondata in anul 1600, detinuta in trecut de regele Henry al VIII-lea. Scoala este localizata in sudul Londrei, intr-o zona verde cu superbe gradini precum Japanese Garden, Maze Garden si Water Garden. Vei participa la 23 de ore de limba engleza intensiv/ saptamana, in clase internationale de 15 elevi si vei beneficia de integrare cu elevi britanici (elevi ai scolii Whitgift) la orele de curs si activitati! Insa vei practica si multe sporturi, vei participa la activitati distractive la piscina din campus si vei vizita toate obiectivele celebre din Londra! ULTIMELE LOCURI!

Varsta: 11-14; 14-17 ani. Durata: 1-6 saptamani. Interval de participare: 5 Iulie – 16 August 2015.

Afla mai multe detalii despre tabara internationala de limba engleza intensiv de la Whitgift School – desfasurata in Londra, Anglia, AICI!

Tabere internationale individuale cu profil academic, de creatie sau moda, in Anglia? Exploreaza o gama variata de tabere internationale individuale in Anglia! 

2. Tabara Internationala Limba Engleza – St Clare’s College, Oxford 

St. Clare’s este un colegiu de top din Oxfordshire, cu indelungata experienta in educatia elevilor internationali. Colegiul are programe ce imbina studiul limbii engleze cu activitati culturale si interactive. Campusul este situat intr-o zona linistita si sigura, la numai 10 minute de centrul orasului Oxford, si este dotat cu piscina incalzita si terenuri de sport, fiind o locatie ideala pentru o tabara de vara! 😉

Varsta: 10-15 ani. Durata: 2 sau 3 saptamani. Interval de participare: 5 Iulie – 15 August 2015.

Afla mai multe detalii despre tabara internationala de limba engleza de la St. Clare’s College – desfasurata in Oxford, Anglia, AICI!

Tabara Engleza St. Clare's College Oxford

3. Tabara Internationala Limba Engleza & Creatie – Fitzwilliam College, Cambridge

Printre absolventii renumiti ai Colegiului Fitzwilliam se enumera Newton, Milton, Wordsworth, Darwin, Rutherford si Watson! Colegiul Fitzwilliam al Universitatii Cambridge se afla la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul istoric al orasului Cambridge. Scoala organizatoare a fost premiata de publicatia de specialitate El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” in urma inspectiei British Council.

Aici vei participa la cursuri de film, teatru, muzica, dans, fotografie sau arta si cursuri de engleza, in Cambridge! Colegiul Fitzwilliam dispune si de facilitati sportive: terenuri de squash, terenuri de tenis, cricket, fotbal si volei, precum si de un laborator IT.

Varsta: 13-17 ani. Durata: 2 saptamani. Interval de participare: 30 iunie – 28 Iulie 2015.

Afla mai multe detalii despre tabara internationala de limba engleza si creatie de la Colegiul Fitzwilliam – desfasurata in Cambridge, Anglia, AICI!

Tabara internationala engleza Cambridge

4. Tabara Internationala Limba Engleza & Arta/ Fashion – Millfield School, Street

In tabara internationala de la Millfield School, vei participa la cursuri creative de arta sau fashion si la cursuri de limba engleza! Studiaza istoria modei, stiluri vestimentare, modelaj, sketching si pictura la Academia de Arte Millfield si participa la prezentari de moda!

Campusul ofera cazare moderna, sala de concerte si facilitati sportive de ultima generatie, dar si imprejurimi superbe care includ lacuri, gradini si cladiri impunatoare precum teatrul Meyer.

Varsta: 12-17 ani. Durata: 2 – 6 saptamani. Interval de participare: 5 Iulie – 23 August 2015.

Afla mai multe detalii despre tabara internationala de limba engleza si arta/ fashion de la Scoala Millfield – desfasurata in Street, Anglia AICI!

Tabara internationala engleza fashion Anglia

Iti oferim o gama complexa de tabere internationale individuale de limba engleza in Anglia, fie ca iti doresti o tabara cu program academic, sportiv, de arte sau de limba engleza intensiv! 

Pentru mai multe informatii sau pentru a primi o oferta personalizata despre taberele internationale individuale in Anglia, contacteaza-ne la numarul de telefon: 0723606633 sau e-mail: office@mirunette.ro!

The Mirunettes xx