Earlscliffe Scholarship Competition 2024

Earlscliffe Scholarship Competition 2024

Stiai ca peste 30 de elevi din Romania au finalizat studiile de liceu in Marea Britanie, la Earlscliffe College, de-a lungul ultimilor 10 ani?

Dupa absolvire, acestia si-au continuat studiile la unele din cele mai prestigioase universitati din strainatate: UCL, Warwick University, Royal Holloway University of London, University of Manchester, Ecole Hoteliere de Lausanne sau American Academy of Dramatic Arts!

Esti elev in clasa a IX-a sau a X-a? Iti doresti sa finalizezi liceul in Marea Britanie si sa ai ocazia de a accesa cele mai bune universitati din Europa sau SUA? Te asteptam sa te inscrii la Earlscliffe Scholarship Competition 2024!

Concursul de burse organizat de Earlscliffe College in parteneriat exclusiv cu Mirunette Education ofera posibilitatea elevilor din Romania sa se transfere la un colegiu privat de top din Marea Britanie, beneficiind de burse de studiu ce acopera pana la 50% din taxele de scolarizare si cazare.

Prima etapa presupune rezolvarea unui test CAT4 (abilitati cognitive) ce va avea loc la sediul Mirunette Education din Bucuresti. Cei care se califica in uma primei etape vor fi invitati sa sustina un interviu cu reprezentantii colegiului Earlscliffe, tot la sediul Mirunette.

Cei mai buni candidati vor primi oferte de studiu la Earlscliffe College incepand cu Septembrie 2024, cat si burse ce vor acoperi intre 20% si 50% din taxele anuale.

Colegiul Earlscliffe a fost clasificat pe locul 38 din peste 4.300 de scoli de stat si private din Anglia care ofera A-Levels, conform The Telegraph.

Taxele anuale (scolarizare, cazare si masa) se ridica la aprox 45’000 GBP, iar bursa care poate fi obtinuta in cadrul concursului este de maxim 50%. Participantii trebuie sa fie pregatiti sa inceapa studiul in UK in septembrie 2024. La finalul celor 2 sau 3 ani de studiu, absolventii vor obtine certificarea internationala A-Levels, ce le va permite sa se inscrie la universitati renumite din intreaga lume.

Vezi mai multe detalii despre Earlscliffe Scholarship Competition 2024