Earlscliffe Scholarship Competion 2023

Earlscliffe Scholarship CompetitionConcurs de burse in Marea Britanie 2023

Elevii romani isi pot finaliza liceul la un colegiu de top din Marea Britanie

Mirunette Education si Earlscliffe College, unul dintre cele mai importante colegii private din Marea Britanie, organizeaza competitia de burse in strainatate Earlscliffe Scholarship Competition 2023. Concursul este destinat elevilor de clasa a 9-a si a 10-a care au sansa sa castige burse de pana la 50% din fee-ul anual perceput de Earlscliffe College, pentru a-si finaliza studiile liceale in Marea Britanie. Fee-ul anual include taxa de scolarizare, cazarea si mesele principale. In fiecare an, Earlscliffe College ofera cel putin trei burse pentru cei mai buni candidati romani.

Cum poti accesa o bursa la Earlscliffe College?

Elevii interesati sa isi continue studiile liceale in strainatate si sa obtina o bursa la colegiul de top Earlscliffe au oportunitatea de a se inscrie online pentru concursul de admitere organizat de Mirunette Education pana la data limita de 1 Martie 2023.

Prima etapa presupune rezolvarea unui test scris la limba engleza si matematica, ce va avea loc la sediul Mirunette Education din Bucuresti. Cei care se califica in uma primei etape vor fi invitati sa sustina un interviu cu reprezentantii colegiului Earlscliffe.

Cei mai buni candidati vor primi scrisori de acceptare in cadrul Earlscliffe College incepand cu Septembrie 2023, cat si burse ce vor acoperi intre 20% si 50% din fee-ul anual al colegiului.

Pentru a efectua inscrierea la Earlscliffe Scholarship Competition 2023 parintii trebuie sa completeze formularul de inscriere pana la data limita de 1 martie 2023 si sa plateasca taxa de examinare in valoare de 150 de lei (+19% TVA) prin transfer bancar catre Mirunette Education.

Despre Earlscliffe College…

Acest concurs anual ofera elevilor romani sansa de a studia si de a deveni absolventi al unuia dintre cele mai prestigioase colegii din Marea Britanie. Aceia care dovedesc prin rezultatele lor vor primi sansa de a-si schimba parcursul academic si viata in bine. Absolventii Earlscliffe College continua sa urmeze cursurile celor mai bine clasate universitati din lume, precum Oxford, Cambridge, Harvard sau Yale. Acest concurs va deschide orizonturile castigatorilor si le va oferi nenumarate oportunitati in viitor.

Colegiul Earlscliffe se afla pe locul 38 din peste 4.300 de scoli de stat si private din Anglia care ofera A-Levels, conform clasamentului The Telegraph.

Fee-ul anual perceput de colegiu este in valoare de 40.950 lire sterline (pentru anul scolar 2022-2023. Taxele vor creste cu aprox. 10% incepand cu anul scolar 2023-2024.). Fee-ul include cazarea, masa zilnica si programa educationala. La finalul anilor de studiu absolventii vor obtine certificarea internationala A-Levels, ce le va permite sa se inscrie la facultati renumite din intreaga lume.

Vezi mai multe detalii despre Earlscliffe Scholarship Competition

Inscrie-te la Earlscliffe Scholarship Competition