Descopera cea mai cosmopolita capitala a lumii!

University College LondonLondon Big Ben and traffic on Westminster Bridge

Ultimele locuri in tabara Mirunette de la University College London!

Vrei sa inveti limba engleza chiar la ea acasa? Vara aceasta, Mirunette iti propune o tabara in Anglia, la una din universitatile de top din UK: University College London.

Pentru al 7-lea an consecutiv Mirunette organizeaza tabara de engleza de la UCL dedicata tinerilor cu varste cuprinse intre 16-20 ani. Timp de doua saptamani vei trai ca un student britanic in campusul unei universitati din TOP 5 din Marea Britanie!

Orele de engleza vor fi predate in salile de clasa de la UCL de catre profesori nativi acreditati English UK si se vor baza foarte mult pe conversatie, gramatica si proiecte de echipa. Mixul de nationalitati este excelent, in aceasta tabara fiind inscrisi copii din peste 45 de tari din toata lumea!

Activitatile din afara orelor de curs sunt extrem de variate, de la jocuri, quiz-uri si activitati sportive la seri tematice: Karaoke, Disco sau International Night. Vei avea ocazia sa iti exersezi abilitatile de comunicare si in afara orelor de curs si iti vei face prietenii internationale ce vor dura o viata!

Excursiile organizate in tabara Mirunette reprezinta cea mai mare parte a distractiei dar si cea mai buna ocazie de a descoperi Londra! Vei vizita cele mai importante obiective turistice: British Museum, Tate Modern, St. Paul’s Cathedral, National History Museum, Tower Bridge si Hyde Park. Nu uita de croaziera pe Tamisa care iti va oferi privelisti memorabile si va fi un bun pretext pentru cele mai spectaculoase selfie-uri! 🙂

Te vei aventura si in afara Londrei in doua excursii de o zi intr-una din destinatiile urmatoare: Canterbury Cathedral, Oxford, Cambridge, Brighton, Bath sau Stonehenge.

Esti gata sa experimentezi cultura britanica? Mirunette iti promite o vara memorabila! Inscrie-te acum intr-una din taberele de engleza Mirunette si traieste viata unui student britanic!

Canterbury Cathedral

University College London - inside

Stonehenge Green

Sursa foto – Wikipedia