Tabara de limba Engleza Edinburgh – 2017 Mirunette (1)

Tabara limba engleza Edinburgh Mirunette 2017Tabara limba engleza Edinburgh Mirunette 2017

Dragi parinti, dupa o calatorie destul de lunga, am inceput astazi mult așteptata experienta scotiana in tabara de la Edinburgh!

Dupa cele 2 zboruri si escala destul de lunga de la Amsterdam, am ajuns aseara in Edinburgh; la aeroport ne-am recuperat toate bagajele si am fost intampinati de un membru al staff-ului. Acesta ne-a condus la taxi-urile care ne-au adus in campusul scolii Merchiston Castle – casa noastra pentru urmatoarele 2 saptamani!

Merchiston Castle este o scoala cu o traditie indelungata in Edinburgh; in timpul anului este scoala de baieti, iar pe timpul verii devine gazda taberei internationale la care participam si noi. In afara de grupul nostru, in tabara mai sunt copii si din alte tari, ca Rusia, Italia, Franta, Spania, Germania, Cehia sau Oman.

Totul a fost foarte bine pana acum, aseara am primit cheile de la camere, iar astazi dimineata ne-am intalnit cu totii la 8:00 si am mers la micul dejun, unde am putut experimenta atat varianta britanica (fasole, ciuperci si carnati) cat si cea clasica (cereale, iaurt, lapte, fructe, paine prajita si diverse produse de patiserie).

Acum copiii susțin testul pentru repartizarea pe clase, urmeaza sa aiba apoi o lectie introductiva si sa intre apoi in programul taberei.

Acestea sunt veștile noastre pentru moment, insa pe măsura ce avem noutăți, vi le vom transmite pentru a va simti si dvs mai aproape de copiii din tabara!

Salutari din Edinburgh!

The Scottish Squad

Tabara limba engleza Edinburgh Mirunette 2017

Tabara limba engleza Edinburgh Mirunette 2017

 

Tabara limba engleza Edinburgh Mirunette 2017

Edinburgh Tabere Mirunette 2017

Pentru a vedea albumele foto, va rugam accesati link-urile de mai jos. Ultimele fotografii adaugate se afla la finalul albumelor:

Album Foto Facebook

Album Foto Google Photos